5 soros hordozható cserépkályha, Fa tüzelésű Krém színű cserépkályha, 8.5kW

241 288 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 332
Brand:
Tömeg
250 kg
Méretek
46 × 46 × 135 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető felűlet (m2)
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője

A 5 soros hordozható cserépkályha egy kiváló minőségű, fa tüzelésű fűtőberendezés, amely a Kellemes otthon melegének és hangulatának megteremtésében segít. Az 8.5 kW-os teljesítménye révén hatékonyan fűti a helyiséget, miközben a 94%-os hatékonysággal minimalizálja az energiaveszteséget, és gazdaságos üzemeltetést biztosít.

A cserépkályha krém színével stílusos kiegészítője lehet bármely otthonnak. A klasszikus megjelenés és az elegáns design harmonikusan illeszkedik a belső terekbe, miközben egyedülálló hangulatot áraszt.

A kályha ajánlott helyiségmérete 20-22 négyzetméter, ami ideális választás lehet közepes méretű helyiségek, nappalik vagy kisebb szobák számára.

A tüzelőanyagok széles választékát használhatja a cserépkályhához. A brikett és a tűzifa mindkettő hatékonyan működik a kályhával, és lehetőséget ad a gazdaságos és környezetkímélő fűtésre.

A cserépkályha anyaga magában foglalja a csempe tégla és márvány kombinációját, amely kiváló minőségű és tartós anyagokat jelent. Az öntöttvas ajtó hőálló üveggel és az öntvény lábak biztosítják a kályha stabilitását és tartósságát.

A cserépkályha hordozható kialakítása lehetővé teszi annak könnyű elmozdítását és szabadon választható elhelyezését a kívánt helyiségben.

A kályha méretei 460 mm hosszúságban, 460 mm mélységben és 1390 mm magasságban érhetőek el, míg a súlya 250 kg, ami stabilitást és biztonságot biztosít a használat során.

Ha olyan cserépkályhát keres, ami hatékony, stílusos és könnyen kezelhető, akkor a 5 soros hordozható cserépkályha a tökéletes választás. Az otthona melege és a kellemes hangulat garantált lesz vele.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.