90L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler, 90L bojler szerelvény, Öntöttvas ajtós tűztérrel, 2kg/h

(2 vásárlói értékelés)

89 461 Ft

7 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000977
Brand:
Tömeg
70 kg
Méretek
36 × 36 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2,5 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

90L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler

Az dev.esemineu.ro weboldalon kínál Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler egy kiváló választás mindazoknak, akik hatékony és megbízható megoldást keresnek otthonuk melegvíz-ellátására. Ez a 90L bojler szerelvény tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba, miközben fenntartja a tradicionális fatüzelésű rendszerek előnyeit.

A 90L Acél Fatüzelésű Bojler fő előnyei közé tartozik a tartósság és a hatékonyság. Az öntöttvas ajtós tűztérrel rendelkező bojler nagy hőmérsékleti ellenállással bír, és 2kg/h tüzelőanyag-felhasználással működik, ami gazdaságos és környezetbarát megoldás. Az dev.esemineu.ro weboldalon kínált fatüzelésű bojler teljesítménye 5,5 kW, amely biztosítja az optimális hőmérsékletet a hideg napokon is.

A Fa tüzelésű kazán rendszer részeként ez a bojler könnyen telepíthető és használható. A fatüzelésű bojler telepítés egyszerűsége miatt bármely otthonban gyorsan üzembe helyezhető. Az dev.esemineu.ro weboldalon található fa tüzelésű bojler árak versenyképesek, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást.

A fatüzelésű bojlerek között ez a modell különösen kiemelkedik a súly 70 kg, és a kapacitás 90 l jellemzőivel. Az anyaghasználat magas minőséget biztosít, hiszen a tűztér ajtaja öntvény, és kalapács festékkel festett acéllemez alkotja a bojler testét, amelynek anyagvastagsága 2,5 mm.

A kéménycsatlakozás átmérője 120 mm, ami megkönnyíti a megfelelő kéményrendszerhez való csatlakoztatást. A felhasznált tüzelőanyag lehet brikett vagy fa, a használati fa maximális hossza 30 cm. Az üzemi nyomás maximuma 3 bar, míg a maximális hőmérséklet 65 °C. A termékhez 2 év garancia jár, ami biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és a vásárlók nyugalmát.

Az dev.esemineu.ro weboldalon megtalálható 90L Acél Fatüzelésű Bojler ideális választás mindazok számára, akik hatékony és gazdaságos megoldást keresnek otthonuk melegvíz-ellátására. Kiváló teljesítménye és tartóssága révén ez a bojler biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és a kényelmet minden nap.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel fokozatosan.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a 90L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

90L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler szállítási határideje:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 3-5 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 10 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

90L Öntöttvas tűzteres Acél Fatüzelésű Bojler, 90L bojler szerelvény, Öntöttvas ajtós tűztérrel, 2kg/h termékről 2 értékelés

 1. Román

  Ioan

  Livrat rapid, acum sa vedem daca face treaba

 2. Román

  Iuliu (megerősített tulajdonos)

  E ok acum sa vedem cum funcționează

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.