Acél Fatüzelésű Bojler szerelvény 90L, Eco tűztérrel, 2kg/h

(6 vásárlói értékelés)

85 568 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 5555444444446
Brand:
Tömeg
57 kg
Méretek
36 × 36 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2,5 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Acél Fatüzelésű Bojler szerelvény 90L

A Fatüzelésű 90L-es acél Bojler tökéletes választás, ha hatékony és gazdaságos fűtési megoldást keresel. Az acél kazán 2.5 mm vastag anyagból készül, ami rendkívüli tartósságot és megbízhatóságot biztosít. A 120 mm-es füstcső átmérőjének köszönhetően hatékonyan távozik a füst, minimalizálva a hőveszteséget és növelve a hatékonyságot.

A Acél Fatüzelésű Bojler szerelvény 90L tűztere egy fontos eleme a bojlereknek, mivel itt történik a fűtési folyamat. A bojler egy olyan eszköz, amelyben a hideg víz felmelegszik a tűztérben lévő hőforrás (általában gázégő vagy elektromos fűtőszál) által.A tűztér kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a hő hatékonyan átadódjon a víznek, ami felmelegszik, mielőtt a rendszer továbbítja azt a csapokhoz vagy a fűtőtestekhez.

A kazán üzemi nyomása 3 bar, amely biztonságos működést és stabilitást garantál. A Fatüzelésű 90L-es acél bojler tűztérrel teljesítménye 5.5 kW, amely elegendő hőenergiát biztosít a megfelelő fűtéshez és melegvíz-ellátáshoz. A 90 literes űrtartalomnak köszönhetően elegendő víz áll rendelkezésre a mindennapi igények kielégítéséhez.

Ez a fatüzelésű kazán rendkívül hatékony és gazdaságos, mind a fűtési költségek, mind pedig az üzemeltetés szempontjából. A kifinomult tűztér technológia révén a kazán maximális hőtartalmát érheted el a felhasznált tűzifa mennyiségének csökkentése mellett. Az optimalizált égési folyamat hatékonyan hasznosítja a hőenergiát, csökkentve ezzel a fűtési költségeket és környezetkímélőbb megoldást nyújtva.

A 41 kg-os súlya könnyű telepítést és kezelhetőséget tesz lehetővé. A kompakt méret és a felhasználóbarát kezelőpanel könnyű kezelést és karbantartást biztosít.

Válassza a Acél Fatüzelésű Bojler szerelvény 90L, hogy élvezze a hatékony fűtést, megbízható működést és a gazdaságos energiafelhasználást. Legyen önnek is kényelmes és környezetbarát fűtési megoldása!

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Acél Fatüzelésű Bojler szerelvény 90L, Eco tűztérrel, 2kg/h termékről 6 értékelés

 1. Román

  Iuliu Lehner (megerősített tulajdonos)

  totult a fost OK de la comanda pana la livrare.

 2. Román

  Niculae Mariana (megerősített tulajdonos)

 3. Román

  Radu Maria Cătălina

  Foarte multumita!

 4. Román

  Paula Neacsu

  Totul a fost perfect de la plasarea comenzii pana la primire,rapiditate ,amabilitate, profesionalism….

 5. Román

  Alexandra Sescioreanu (megerősített tulajdonos)

 6. Román

  Tudora Stanciut (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.