Acél kazán 40L, Acél hődob kazán 40L, FM

(1 vásárlói értékelés)

54 424 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 351
Brand:
Tömeg
25 kg
Méretek
32 × 32 × 80 cm
Kapacitás
Anyag
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Acél kazán 40L

Fedezze fel az dev.esemineu.ro weboldalon az FM által gyártott Acél kazán 40L-t, ami tökéletes választás mindazok számára, akik egy kis kapacitású, mégis hatékony melegvíz-megoldást keresnek. Ez az Acél hődob kazán 40L nemcsak, hogy kompakt méretű (36 × 36 × 80 cm), hanem 25 kg tömegével is könnyen kezelhető és telepíthető.

A kazán kalapácsfestékkel festett acéllemez konstrukciója, amely 2,5 mm anyagvastagságú, biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet a mindennapi használat során. A 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű integrációt a meglévő kéményrendszerekkel, míg a maximális 3 bar üzemi nyomás és a 65°C-os maximális hőmérséklet garantálja a biztonságos működést.

Az FM által kínált 2 év garancia tovább erősíti a vásárlók bizalmát a termék minőségében és megbízhatóságában. Legyen szó egy kis lakásról vagy nyaralóról, ahol nem szükséges nagy kapacitású vízmelegítés, ez az acél kazán ideális választás.

Az Acél kazán 40L nem csak praktikus és hatékony, hanem esztétikailag is kellemes a szemnek, köszönhetően a modern és letisztult designnak. Az egyszerű, de erős konstrukció biztosítja, hogy a kazán hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja Önt.

Válassza az dev.esemineu.ro kínálatából az Acél kazán 40L-t, ha egy kompakt, energiatakarékos és hosszú távon megbízható melegvíz-szolgáltatási megoldást keres. Az FM által gyártott termék garantálja, hogy a melegvíz-szükségletet gazdaságosan és hatékonyan elégíti ki, miközben a karbantartási költségek alacsonyan maradnak.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Acél kazán 40L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Acél kazán 40L, Acél hődob kazán 40L, FM termékről 1 értékelés

  1. Román

    Miklos (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.