Activizator de ardere Konix, Activizator pentru curațarea cazanelor pe lemne, 1kg

25.00 lei

5 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 5997133300013
Kategória:
Brand:

Activizator de ardere Konix.

Praful activizator se poate folosi la toate tipurile de încălzire cu combustibil solid pe lemne fie vorba de Seminee sau de Cazane.

Adaugarea permanentă a materialului de acivizare împreună cu combustibilul de încălzire nu lasă să se depune ceara, murdăria sau alte materiale dăunătoare pe interiorul focarului, în țevi și în horn.

În urma folosiri activizatorului de ardere Konix materialele depuse în interiorul focarului și în cevi sau hornuri se inmoi și se desprind. Materialul depus schimbă culoarea și se face de culoare gri deschis spre alb și cad. Se stâng in focar sau dacă vorbim de horn se strâng lăngă gaura de curațare de unde cu o mătură mică se poate mătura sau curăța.

Atenție: Folosirea materialului activizator Konix nu poate înlocui Coșarul!  Coșul terbuie curățat înainte de sezonul de încalzire în fiecare an!

Instrucțiuni de folosire: Să adaugăm pe jarul încins 2-3 linguri de praf sau un pumn de praf. Dupa care lăsăm sa activeze până pe la stingere dupa care încărcăm cu lemne. Dacă cazanul sau centrala termică pe lemne este plin de depuneri este indicat repetarea de mai multe ori. De fiecare dată să avem grijă să înpărțim uniform ca să se poată să se facă aburi și să nu se transforma in nod sau în pietris.  Efectul benefic la o utilizare continu in 2-3 zile.

Materialul după inmuiere trebuie îndepărtat cu o perie de sărmă sau cu o mătura mica.

Activizator de ardere Konix se livreaza în cutie de carton. Instrucțiunile de folosire sunt pe ambalaj. Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare după plasarea comenzi

Vezi mai multe produse de aprindere sau de curațare clic aici

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.