Aquasystem 150L tágulási tartály, Zárt fűtési rendszerekhez

77 004 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 287
Tömeg
14 kg
Méretek
55 × 55 × 85 cm
Kapacitás
Maximális üzemi nyomás
Átmérő

Aquasystem 150L tágulási tartály

Az Aquasystem 150L tágulási tartály kiváló választás zárt fűtési rendszerekhez. Ezt a tartályt speciálisan tervezték és gyártották a fűtési rendszerek hatékony működésének támogatására. A tartály rendelkezik egy sor kiváló jellemzővel és specifikációval, amelyek biztosítják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Az Aquasystem 150L tágulási tartály kapacitása 150 liter, ami elegendő térfogatot biztosít a fűtési rendszer hatékony működéséhez. Ez a tartály kifejezetten zárt fűtési rendszerekhez lett kialakítva, és kiválóan alkalmazkodik az ilyen típusú rendszerek követelményeihez.

A maximális üzemi nyomás 8 bar, amely biztonságos működést garantál. Az Aquasystem tartály megbízhatóan működik a fűtési rendszerben, és hosszú távon képes ellenállni a nyomásnak, ami rendkívül fontos a rendszer stabilitása és megbízhatósága szempontjából.

Aquasystem 150L tágulási tartály magassága 80 cm, ami lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszthető legyen a fűtési rendszerbe. Az átmérője 55 cm, amely optimális méretet biztosít a helytakarékos elhelyezéshez. Ez különösen előnyös lehet olyan helyeken, ahol a hely korlátozott, és a fűtési rendszernek kompakt formában kell elférnie.

Egy tágulási tartály, más néven tágulási henger vagy tágulási tartály, fontos szerepet játszik a zárt fűtési rendszerekben. Az alábbiakban bemutatom, hogy mire alkalmas egy tágulási tartály és miért fontos a fűtési rendszerek szempontjából:

Tágulási tengely feladata:
  1. Nyomáskiegyenlítés: A fűtési rendszerekben a víz hőmérséklete változik az idő függvényében. Amikor a víz felmelegszik, kiterjed, és ez nyomást gyakorol a rendszerre. A tágulási tartály képes fogadni ezt az extra nyomást, így megakadályozza a rendszer túlnyomás alá kerülését. Amikor a rendszer lehűl, a tágulási tartály visszaadja a felhalmozott nyomást a rendszernek.
  2. Kiegyenlítési térfogat: A fűtési rendszerekben a víz térfogata változik hőmérsékletváltozások hatására. A tágulási tartály lehetővé teszi, hogy a víz térfogata változzon anélkül, hogy túl nagy nyomás alakulna ki a rendszerben. Ez segít megelőzni a rendszerben lévő csövek és berendezések túlzott terhelését.
  3. Biztonság: A tágulási tartály jelenléte a fűtési rendszerben biztonságosabbá teszi azt. A túlzott nyomás vagy térfogatváltozás nélkül a rendszer stabilitása és megbízhatósága fokozódik. Ez segít megelőzni a rendszer esetleges meghibásodását vagy károsodását.
  4. Hőmérsékleti stabilitás: A tágulási tartály hozzájárul a fűtési rendszer hőmérsékleti stabilitásához. A rendszerben lévő víz hőmérséklete változik az idő függvényében, és a tágulási tartály segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet és nyomást a rendszerben.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.