Bézs 4 soros Morano cserépkályha, Melegitő cserépkályha főzőlappal jobbos/balos füstelvezetéssel, 8,5kW

2999 lei

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 379
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

169.03 EUR x 24 months

Tömeg
189 kg
Méretek
47 × 47 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Bézs 4 soros Morano cserépkályha

Fedezze fel a Bézs 4 soros Morano cserépkályhát, amely egy kiváló melegítő cserépkályha főzőlappal. Jobbos vagy balos füstelvezetéssel és 8,5kW teljesítménnyel büszkélkedik. Az dev.esemineu.ro-n, ez a prémium kategóriás hordozható cserépkályha ideális választás azok számára, akik a funkcionalitást és a stílust egyaránt fontosnak tartják.

A kályha hőálló üveggel van ellátva, így nemcsak biztonságos és hatékony, hanem lehetővé teszi a lángra való kellemes nézést is. Hozzáadva a szoba atmoszférájához. A samottal bélelt belső tér növeli az égési hatékonyságot és elősegíti a hő megőrzését, miközben a 120mm-es füstelvezetés biztosítja a könnyű és problémamentes csatlakoztatást a füstcsatornához.

Az öntöttvas főzőlap nem csak praktikus kiegészítője a kályhának, hanem lehetővé teszi az ételkészítést is. Igy a kályha nem csupán a meleg forrása, hanem a konyha központi eleme is lehet. A Bézs 4 soros Morano cserépkályha kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálva a tartósságot és a hosszú távú megbízhatóságot.

Az esemineu premium kínálatában található ez a hordozható cserépkályha. Amely tökéletesen ötvözi a hagyományos melegítő eszközök melegségét és a modern otthonok igényeit. Legyen szó egy vidéki házról vagy egy városi lakásról, a Morano cserépkályha eleganciája és melegsége mindenhol otthonra talál.

Válassza az dev.esemineu.ro által kínált Bézs 4 soros Morano cserépkályhát, és élvezze a meleget, amelyet ez a stílusos és multifunkcionális fűtőeszköz nyújt. Nem csupán egy fűtési megoldás, hanem egy dekoratív elem is, amely minden szobát otthonosabbá és meghittebbé tesz.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden cserépkalyhát, kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.