Celsius Heating KTMM 750-1HE puffertartály, 750l egy hőcserélős szigeteléssel

Original price was: 6599 lei.Current price is: 4619 lei.

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 196
Kategória:
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

255.46 EUR x 24 months

Tömeg
110 kg
Méretek
100 × 100 × 184 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Energetikai osztály

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül

Szerpentin átmérője (mm)

A szerpentin hossza (m)

Maximális üzemi nyomás

Celsius Heating KTMM 750-1HE puffertartály

A Celsius Heating KTMM 750-1HE puffertartály a legújabb technológiával és kiváló minőségű anyagokkal rendelkezik, hogy optimális hőtárolást és energiatakarékosságot biztosítson fűtési rendszerében. Ez a tartály kiváló megoldás nagyobb méretű ingatlanok, épületek vagy üzleti helyiségek fűtési igényeinek kielégítésére.

A puffertartály segít optimalizálni és kiegyensúlyozni a hőtermelést és fogyasztást a fűtési rendszerben. Amikor a fűtési rendszer túl sok hőt termel, a tartályba kerülő felesleges hőtárolásra kerül, és későbbi használatra elérhetővé válik, amikor a fűtési igény magasabb.

A tartály nagy kapacitása, 1000 liter, lehetővé teszi a hosszabb távú hőtárolást, amely jelentős energiamegtakarítást eredményez. A 96 kW-os teljesítmény pedig biztosítja a hatékony és megbízható fűtést még nagyobb területeken is.

A tartály energiaosztálya C, amely azt jelenti, hogy energiatakarékos és környezetbarát működést biztosít. A szigeteléssel ellátott vastagság (1004 mm) kiváló hőszigetelést nyújt, minimalizálva a hőveszteséget és maximalizálva a hatékonyságot.

A puffertartály rendelkezik egy hatékony hőcserélővel, amely lehetővé teszi a hő átadását más fűtési rendszerekhez, például napkollektorokhoz vagy hőszivattyúkhoz. A szerpentin felülete 1,9 m², a szerpentin átmérője 685 mm, és hossza 18 méter, amelyek optimális hőcserét és hőelosztást biztosítanak.

A tartály maximális üzemi nyomása 3 bar, így biztosítva a biztonságos és megbízható működést. A magassága 1840 mm, ami lehetővé teszi a könnyű telepítést és beépítést.

A Celsius Heating KTMM 750-1HE puffertartály kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ez a tartály ideális választás a hatékony és fenntartható fűtési rendszer kialakításához, amely megbízhatóan ellátja a hőigényeket és energiaköltségeket takarít meg.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.