Celsius Heating puffertartály 1500l, 1910 mm, magas hőcserélő szigetelés nélkül

574 529 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 253
Kategória:
Brand:
Tömeg
330 kg
Méretek
130 × 130 × 191 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Szigetelés vastagsága

100 mm

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

Celsius Heating puffertartály 1500l

Nagykapacitású víztároló: Megbízható megoldás vízraktározási igényeire

Amikor víz optimális körülmények közötti tárolásáról van szó, alapvető a megbízható, tartós és energiatakarékos tartály kiválasztása. A 1500 L kapacitású víztárolónk mindezen tulajdonságok kombinációját kínálja, így készen áll a legmagasabb igények kielégítésére.

Celsius Heating puffertartály 1500l főbb jellemzői:

  • Tágas kapacitás: A 1500 L belső kapacitásnak köszönhetően lehetősége nyílik nagy mennyiségű víz tárolására, így ideális ipari vagy lakóhelyi használatra.
  • Energetikai hatékonyság: A C energetikai osztályba sorolt tároló biztosítja az energiát hatékonyan használja, csökkentve a működési költségeket.
  • Kiváló szigetelés: A 100 mm vastagságú szigetelés garantálja, hogy a víz hosszabb ideig maradjon a kívánt hőmérsékleten, így minimalizálva a hőveszteséget.
  • Optimalizált méretek: A szigeteléssel 1300 mm, szigetelés nélkül pedig 1100 mm átmérőjű tároló kompakt méretet kínál, miközben bőséges belső teret biztosít. A teljes magassága 1910 mm, így könnyedén integrálható különböző helyekre.
  • Magas teljesítmény: A tároló maximálisan 3 bar nyomáson működik, ami alkalmassá teszi magasabb nyomású alkalmazásokhoz.
  • Hőállóság: Képes a víz tárolására egészen 95 °C-os maximális hőmérsékletig, így kielégítve a legkülönfélébb alkalmazások igényeit.

Ebben a víztárolóban való beruházás nemcsak egy hatékony tárolási eszközt kínál, hanem egy tartós megoldást is, ami éveken át optimálisan fog működni. Úgy terveztük, hogy a legnagyobb értéket kínálja befektetése számára és megfeleljen a legmagasabb vízraktározási követelményeknek.

Akik a teljesítményt és hatékonyságot kívánják kombinálni, számukra ez a 1500 L-es tároló az ideális választás. Kiváló jellemzői miatt elengedhetetlen elemmé válik bármely rendszerben, amely optimális körülmények közötti víztárolást igényel.

Összefoglalva, ha egy magas minőségű víztárolót keres, amely bőséges kapacitást és kiváló energetikai hatékonyságot kínál, ez az Ön számára tökéletes termék. Beruházásával garantáltan minőséget, tartósságot és teljesítményt kap kézhez.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tüzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.