Cserépkályha javító anyag, tűzálló habarcs/malter

11 601 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 167
Credit module tbi bank 3.3.8

611.94 EUR x 24 months

Cserépkályha javító habarcs/malter

A habarcs tűzálló tulajdonságú és samott téglákhoz ajánlott. 700 Celsius fok és 1250 Celsius fok közötti üzemi hőmérsékleten.

A szilícium-alumínium habarcsok tűzálló kerámia anyagok, illetve tűzálló agyag porszerű keverékei, kötőanyagként és teljesen vagy részben inert kerámia anyagok, zsírtalanító szereppel.

Alkalmazási területek: azonos csoportból és azonos tűzállóságú  téglák építésekor. Samott tűzálló termékek építésekor adalékanyagokkal és alumíniumtartalmú tűzálló termékekkel.

Használati útmutató:

Két zacskó van a vödörben, keverje össze egyenlő mennyiségben. Keverje a habarcsot vízzel körülbelül 15 percig, amíg homogén pasztát nem kap. A jobb bedolgozhatóság érdekében javasolt minimum 15 Celsius fokos hőmérsékleten dolgozni, vagy a keverékben forró vizet használni (különösen a hideg évszakra ajánlott). A kötési teljesítmény növelésére 2-5% nátrium-szilikát (üvegvíz) arányban adható hozzá, 1,25 gr/cm3 sűrűséggel. Ezzel a kötőanyaggal a habarcs előmelegítés nélkül megköt, de az üvegvíz csökkenti a tűzállóságot.

Mivel kerámia kötőanyagról van szó, a kötőképesség erősítése, kiegészítése csak termikus hatás mellett (a gép megfelelő temperálása és termikus betáplálása után) valósul meg.

Nem ajánlott ezt a terméket normál falazatokhoz habarcsként használni. Hideg falazáshoz nem használható. Kerülje az 5°C alatti hőmérsékleten történő munkát!

Egyéb jellemzők:

-anyagösszetétel: tűzálló kerámia anyagok és inert kerámia anyagok;

-ajánlott ragasztási anyagok: tűzálló tulajdonságú tégla és samott.

A terrakotta kályhák javítására szolgáló habarcsot szállítjuk: 5l-es vödörben, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

További szigetelő termékeket itt talál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.