Fatüzelésű Acél kazán 90L Celsius Sanitary, tűztérrel, 2,5kg/h

84 011 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 397
Brand:
Tömeg
60 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyag
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

300 mm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Fatüzelésű Acél kazán 90L Celsius Sanitary

dev.esemineu.ro kínálja a kiváló minőségű, 90 literes kapacitású boilerét, amely tökéletes megoldást nyújt minden otthon számára. A 60 kg tömegű és 40 × 40 × 155 cm méretű készülék kompakt, de elegendő vízmennyiséget biztosít a mindennapi használathoz.

Ez a boiler 5,5 kW teljesítményű, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony vízmelegítést. Készült acélból, ami garantálja a tartósságot és ellenálló képességet az idő próbájával szemben. Az anyagvastagság 2,5 cm, ami tovább növeli a boiler megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, így könnyen integrálható a legtöbb kéményrendszerbe. A boiler brikett és fa tüzelőanyaggal működik, amelynek maximális hossza 300 mm lehet, így rugalmasan alkalmazkodik a különböző típusú tüzelőanyagokhoz.

Maximális üzemi nyomása 3 bar, és képes elérni a maximális hőmérsékletet 65 °C-ra, ami biztosítja a víz biztonságos és hatékony melegítését. dev.esemineu.ro 2 év garanciát biztosít a termékre, ami bizonyítja az elkötelezettségüket a minőség és az ügyfél elégedettség iránt.

Összességében, ez a boiler ideális választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és tartós megoldást keresnek otthonuk vízmelegítési igényeire. A magas minőségű anyagok, a kiváló teljesítmény és a rugalmas tüzelőanyag-használat együttesen garantálják, hogy ez a termék hosszú távon megállja a helyét bármely otthonban.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű Acél kazán 90L Celsius Sanitary szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.