Fatüzelésű rozsdamentes 90L inox kazán, öntötvas ajtóval, FM, 2kg/h

175 107 Ft

6 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340001050
Brand:
Tömeg
45 kg
Méretek
36 × 36 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális hőmérséklet
Maximális üzemi nyomás

Fatüzelésű rozsdamentes 90L inox kazán

Ismerje meg az FM által készített fatüzelésű rozsdamentes 90L inox kazánt öntöttvas ajtóval, amely kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, hosszú távú megoldást keresnek a melegvíz-ellátásra. Ez a kazán mindössze 2kg/h tüzelőanyag-fogyasztással rendelkezik, ami kiemelkedően gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé.

A kazán 45 kg tömege és 36 × 36 × 115 cm méretei ideálissá teszik minden helyiségbe való beillesztéshez. A 90 literes kapacitása bőségesen elegendő a családi házak számára, biztosítva a folyamatos melegvíz-ellátást.

A 5,5 kW teljesítmény gondoskodik arról, hogy a víz gyorsan és hatékonyan melegedjen fel, míg az inox kazán anyaga és a 2 mm-es anyagvastagság biztosítja a tartósságot és a korrózióállóságot. Az öntöttvas ajtó nem csak esztétikai szempontból kiemelkedő, hanem a tűztér hosszú élettartamát is garantálja.

A 120 mm átmérőjű kémény csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű és problémamentes telepítést. A kazán brikett és fa tüzelőanyaggal is működik, amelynek maximum 30 cm hosszúságú darabjait használhatja fel, így rugalmasan alkalmazkodik a rendelkezésre álló tüzelőanyag-típushoz.

A maximális 3 bar üzemi nyomás és a 95 °C maximális hőmérséklet biztosítja, hogy a kazán még a legszigorúbb igényeknek is megfeleljen, legyen szó családi házakról vagy akár kisebb ipari létesítményekről.

Válassza a fatüzelésű rozsdamentes 90L inox kazánt öntöttvas ajtóval, ha egy magas minőségű, gazdaságos és hosszú távon megbízható megoldást keres a melegvíz-ellátásra. Az FM által kínált kazán nem csak hatékonyságával, hanem kiváló tervezésével is kiemelkedik, így tökéletes választás minden otthonba.

Fedezze fel a különbséget, amit egy magas minőségű inox kazán hozhat otthonába, és élvezze a megbízható, gazdaságos melegvíz-ellátást az dev.esemineu.ro kínálatában.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű rozsdamentes 90L inox kazán szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

  1. Román

    Cotulbea (megerősített tulajdonos)

    Foarte prompți, sunt mulțumit… Acum sa îl vedem cum se comportă în exploatare cazanul

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.