Fehér Prémium Cserépkályha 4 soros, Acél keretben építve 8kW

194 572 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 281
Brand:
Tömeg
180 kg
Méretek
51 × 40 × 115 cm
Teljesítmény
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Szín
Model

4 Rânduri Premium Alb

A Fehér Prémium Cserépkályha 4 soros verziója magas hatékonyságú tüzelésének köszönhetően kiválóan alkalmas közepes és nagyobb méretű helyiségek fűtésére is. A 120 mm-es füstcső mérete hatékony füstelvezetést biztosít, ami hozzájárul a tiszta és környezetbarát égéshez.

A cserépkályha két különböző tüzelőanyaggal használható, brikettel és fával egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy az egyéni igényeknek és preferenciáknak megfelelően válassza ki a legmegfelelőbb tüzelőanyagot, és élvezze a természetes és kellemes hőérzetet a hideg téli estéken.

A cserépkályha anyaga magas minőségű öntvény ajtókból és lábakból áll, amelyek nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak, hanem egyedi és elegáns megjelenést is kölcsönöznek a kályhának. Az acél keret tovább emeli a cserépkályha modern megjelenését, és tökéletesen illeszkedik a különböző belső terekhez.

A cserépkályha ideális méretei (500 mm hosszúság, 40 cm mélység és 1050 mm magasság) lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezhető legyen a kívánt helyen a lakásban vagy a házban. A relatíve alacsony, 180 kg súlya pedig megkönnyíti a telepítést és mozgatást.

Ha minőségi és stílusos cserépkályhát keres, amely hatékonyan melegíti fel otthonát, akkor a Fehér Prémium Cserépkályha 4 soros kivitelben a tökéletes választás. Élvezze a természetes meleget és a modern megjelenést, amelyet ez a kályha nyújt, miközben gazdaságosan és környezetbarát módon fűti a környezetét. Bízza magát a Prémium minőségére, és tegye otthonát még vonzóbbá és komfortosabbá ezzel a kiváló cserépkályhával!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.