Hordozható 4 soros cserépkályha, márványlappal, 7 kW, Krémszínű

186 786 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 150
Brand:
Tömeg
200 kg
Méretek
45 × 45 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető felűlet (m2)
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

25 cm

Garancia

2 Év

Hordozható 4 soros cserépkályha

A Hordozható 4 soros cserépkályha, márványlappal és 7 kW-os teljesítménnyel egy elegáns és hatékony fűtőberendezés, amely tökéletes választás lehet otthona melegének megteremtéséhez. A cserépkályha kompakt mérete és hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezhető legyen a kívánt helyiségben. A Krémszínű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, illeszkedve a különböző belső terek stílusához.

A cserépkályha erőteljes 7 kW-os teljesítménye hatékonyan fűti fel a környező teret, és kényelmes hőt biztosít a hideg napokon. A brikett és fa tüzelőanyagok használata lehetővé teszi a gazdaságos és környezetbarát fűtést, mivel ezek hatékonyan égnek el és kevés füstöt termelnek.

Az öntvény ajtók és lábak kiemelkedő minőséget biztosítanak a kályhának, amely így hosszú élettartamra és megbízható teljesítményre képes. Az öntvény alapanyag strapabíró és ellenálló, és emellett időtálló megjelenést kölcsönöz a kályhának.

A cserépkályha füstcsöve 120 mm-es méretű, és könnyen csatlakoztatható a kéményhez, így a füstgázok hatékonyan távoznak a kályhából, és biztosítják a kifogástalan égést.

A kályha méretei 470 mm x 470 mm x 1100 mm, és súlya 200 kg, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást és elhelyezést. A márványlap pedig elegáns és időtálló megjelenést ad a kályhának.

Ha egy megbízható és esztétikus fűtőberendezést keres, amely otthonában kellemes meleget biztosít, akkor a Hordozható 4 soros cserépkályha, márványlappal és 7 kW-os teljesítménnyel tökéletes választás lehet. A Krémszínű kivitel pedig harmonizál a belső tér stílusával és emeli az otthon meghittségét. Ne habozzon, válassza a kényelmet és meleget a cserépkályhával!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.