Hordozható 4 soros Natur cserépkályha, Melegítő cserépkályha Gránitlappal, 7kW

PRP: 2879 lei i

2549 lei

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 360
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

145.03 EUR x 24 months

Tömeg
200 kg
Méretek
45 × 45 × 108 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Hordozható 4 soros Natur cserépkályha

A Hordozható 4 soros Natur cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Hordozható Naturbarna Cserépkályha, 4 soros, Gránitlappal és Hőálló Üveggel.

Fedezze fel a Hordozható 4 soros Natur cserépkályhát, amely most elérhető az dev.esemineu.ro-n. Ez a melegítő cserépkályha gránitlappal tökéletes választás azok számára, akik kényelmes és hatékony fűtési megoldást keresnek. A 7kW teljesítményű kályha kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű terek fűtésére.

A hordozható cserépkályha kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgathassa otthonán belül, így bárhol élvezheti a meleg és kellemes légkört, amit nyújt. A 120 mm füst elvezetéssel rendelkező kályha biztosítja a hatékony és biztonságos füstelvezetést.

Az dev.esemineu.ro kínálatában található Hordozható Naturbarna cserépkályha nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó. A belátható tűztérrel és hőálló üveg ajtóval ellátott kályha lehetővé teszi a lángok szemlélését, így nem csak meleget, hanem hangulatot is teremt.

Az öntöttvas lábakkal ellátott kályha stabil és tartós, biztosítva a kályha hosszú élettartamát. A Natur cserépkályha letisztult és elegáns megjelenése minden otthon díszévé válhat.

Összefoglalva, az dev.esemineu.ro által kínált Hordozható 4 soros cserépkályha egy modern, mégis hagyományos érzetet keltő fűtési megoldás. Ideális azok számára, akik egy egyszerű, mégis hatékony fűtési megoldást keresnek. A 7kW teljesítmény, a gránitlappal díszített tűztér, és a hőálló üveg ajtó együttesen garantálják a kényelmet, hatékonyságot és a biztonságot.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Figyelem! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.