Kerek tűztér öntötvas ajtóval 90L, FM

PRP: 899 lei i

749 lei

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 386
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

187.64 EUR x 4 months

Tömeg
31 kg
Méretek
40 × 40 × 40 cm
Felhasznált tüzelőanyag
Átlagos óránkénti fogyasztás
Használati fa hossza

300 mm

Hammú rács
Garancia

2 Év

Kerek tűztér öntötvas ajtóval 90L

dev.esemineu.ro kínálata újabb különlegességgel bővült: a Kerek tűztér öntötvas ajtóval 90L, része a 120L Tűztér öntőtvas ajtó FM sorozatnak. Ez a tűztér 31 kg súlyú, méretei pedig 40 × 40 × 40 cm, így ideális választás minden térbe. A tűztér ajtaja öntvényből, maga a tűztér pedig acélból készült, ami biztosítja a termék tartósságát és hosszú élettartamát.

Ez a modell brikett és fa felhasználására van tervezve, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a rendelkezésre álló tüzelőanyag alapján dönthessen. Az átlagos óránkénti fogyasztás kiemelkedően hatékony, míg a 300 mm maximális hosszúságú tüzelőanyag használata növeli a rugalmasságot és kényelmet.

A hammú rács öntöttvasból készült, amely anyag kiváló hőállósággal és tartóssággal rendelkezik, biztosítva a tűztér megbízható működését. A 120L Tűztér öntőtvas ajtó FM modell 2 év garanciával kerül forgalomba, ami a dev.esemineu.ro által biztosított kiváló minőség és ügyfél-elégedettség záloga.

A Kerek tűztér öntötvas ajtóval 90L nem csupán egy fűtési megoldás; ez egy stílusos kiegészítője is lehet otthonának. Az öntvény ajtó és az acél tűztér kombinációja nem csak tartósságot és hatékonyságot biztosít, hanem egyedi és elegáns megjelenést is kölcsönöz a terméknek.

Összességében, ez a tűztér tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, energiatakarékos és esztétikailag vonzó fűtési megoldást keresnek. A választott anyagok, a gazdaságos üzemeltetés, és a megbízható garancia biztosítja, hogy ez a tűztér hosszú távon magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Kerek tűztér öntötvas ajtóval 90L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.