Klasszikus Csitkó főzőkályha

949 lei

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 13
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

237.74 EUR x 4 months

Tömeg
57 kg
Méretek
100 × 48 × 111 cm
Teljesítmény
Tüzelőanyag
Használati fa hossza
A tűztér mérete (H x Sz x M):
Főzőlap méretei cm SZxM
Kemenceméret cm MagxHosszxMély
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Szín
Model

Cizmă Clasică

Klasszikus csitkó főzőkályha – A meleg és a hagyomány találkozása. A klasszikus csitkó főzőkályha a megbízható teljesítmény és a hagyományos kialakítás tökéletes kombinációja. Ez a kályha a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony tűzmelegítést.

A csitkó főzőkályha ideális választás otthona fűtésére és főzésére egyaránt. A praktikus és letisztult kialakítás lehetővé teszi, hogy a kályha harmonikusan illeszkedjen bármilyen belső térbe. A fekete szín eleganciát és időtálló stílust kölcsönöz a kályhának.

A csitkó főzőkályha erős teljesítménye 7 kW-os fűtőkapacitással rendelkezik, amely melegen tartja otthonát a hideg téli napokon.

A tűzelő anyag lehetőséget kínál a brikett és fa használatára, így könnyen megtalálhatja az Ön számára ideális tüzelőanyagot. A füstcső mérete 120 mm, és a füstkivezetés lehetőséget nyújt a bal és jobb oldalra történő csatlakoztatásra. A csitkó főzőkályha magassága 1115 mm, míg a szélesség és a mélység 480 mm. A könnyű súlyának köszönhetően könnyen telepíthető és mozgatható.

A klasszikus csitkó főzőkályha ideális helyekre telepíthető, ahol fűtésre és főzésre van szükség. Ezek közé tartozhatnak otthonok, nyaralók, kis házak vagy akár kerti sütögetőhelyek. A kályha alkalmas a lakóterek fűtésére, így tökéletes választás lehet a nappaliban, a konyhában vagy akár a hálószobában. Emellett a főzőlap lehetőséget nyújt az ételkészítésre és a főzésre, így egy konyhai környezetben is jól használható.

A klasszikus csitkó főzőkályha a meleg és otthonos hangulat megteremtésében is segít, így akár egy étkező vagy társalgó központi eleme is lehet. Fontos azonban gondoskodni a megfelelő tűzvédelmi intézkedésekről és a füstelvezetésről, hogy biztonságosan működtethessük a főzőkályhát. A kályha telepítésekor figyelni kell a megfelelő szellőzésre és a tűzvédelmi előírások betartására.

Fedezze fel a klasszikus csitkó főzőkályha előnyeit, és élvezze a meleg és otthonos hangulatot, amit nyújt. Legyen részese a hagyományoknak és tegye otthonát melegebbé és vonzóbbá a klasszikus csitkó főzőkályhával!

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

  1. Román

    Elena ceausescu (megerősített tulajdonos)

    Super mulțumită pentru tot, conversație, expediere!!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.