Krém szinű cserépkályha Gáz tüzelésű, Kis Csikó cserépkályha jobbos/balos kivitel, GAZ

(1 vásárlói értékelés)

2999 lei

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 343
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

169.03 EUR x 24 months

Tömeg
178 kg
Méretek
83 × 51 × 103 cm
Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés

Krém szinű cserépkályha Gáz tüzelésű

A krém színű cserépkályha nemcsak a meleg forrása, hanem egyedi, szemet gyönyörködtető dizájnnal is büszkélkedhet. Az igazán különlegessé teszi az, hogy egy kezműves erdélyi cserépkályha, mely a hagyományok és a modern technológia tökéletes ötvözete. Az erdélyi kézművesség híres arról, hogy generációk óta ápolja azokat a technikákat és formákat, amelyek egyediséget és autentikusságot adnak a termékeknek.

A Gáz tüzelésű kialakítás a modern kori kényelemmel szolgál, mely környezetbarát és gazdaságos. A „Kis Csikó” modell mind jobbos, mind balos kivitelben elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön otthonának különböző kialakításához.

A Gaz tüzelésű Kiscsikó cserépkályha a hagyomány és az innováció találkozása. A gázüzemelés optimális hőleadást és energiahatékonyságot kínál. Ez a kombináció nemcsak kényelmes, de a hosszú távú költségeket is csökkenti.

A hordozható gázzal működő cserépkályha a mobilis otthonokhoz és a gyakran mozgó családokhoz ideális. Lehetőséget kínál arra, hogy a meleget magával vigye, ahová csak szeretne. A krémszínű dizájn a természetes és rusztikus érzetet kelti, mely bármilyen belső térrel harmonizál.

Az dev.esemineu.ro-nál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a hagyományok tiszteletben tartására. Ezért ajánljuk ezt a cserépkályhát, mely a kézműves erdélyi mesterség és a modern technológia tökéletes egyensúlyát kínálja. A termék több, mint egy fűtőeszköz. Egy műalkotás, mely otthonának melegét és hangulatát teremti meg.

Összefoglalva, ha egy kiváló minőségű, megbízható, és egyben esztétikailag is lenyűgöző cserépkályhát keres, amely az erdélyi hagyományokat ötvözi a modern technológiával, akkor a krém színű, gázzal működő, kézműves erdélyi cserépkályha a legjobb választás!

Krém szinű cserépkályha Gáz tüzelésű Szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Krém szinű cserépkályha Gáz tüzelésű, Kis Csikó cserépkályha jobbos/balos kivitel, GAZ termékről 1 értékelés

  1. Román

    Anonymous (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.