Melegítő 4 soros cserépkályha, márványlappal, 7 kW, Bézs Luxury (copiază)

(1 vásárlói értékelés)

194 572 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 354
Brand:
Tömeg
200 kg
Méretek
45 × 45 × 108 cm
Teljesítmény
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Szín

Melegítő 4 soros cserépkályha

A Melegítő cserépkályha márvány lappal a tökéletes választás mindazok számára, akik stílust és hatékonyságot keresnek otthonukban. A kályha nemcsak a krém luxury színével ragadja meg a szemet, hanem a kiváló minőségű márványlappal a tetején, ami garantáltan emeli az enteriőr hangulatát.

Ez a melegítő 4 soros cserépkályha kiválóan alkalmas a hideg téli napokon való gyors és hatékony felfűtésre. A 7kW-os teljesítmény lehetővé teszi, hogy az egész szobát kellemesen melegítsük, miközben az energiaköltségek alacsonyan maradnak. A termék kialakítása során különös figyelmet fordítottak arra, hogy minden részlet tökéletes legyen. A cserépkályha öntöttvas ajtóval nemcsak erőt és tartósságot biztosít, hanem a kályha luxus megjelenését is tovább emeli.

Amikor a dev.esemineu.ro-tól vásárol, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú terméket kap. A kályha egyszerűsége és stílusa, valamint a praktikus funkciói egyaránt megfelelnek azoknak, akik eleganciát és funkcionalitást keresnek otthonukban. Ne hagyja ki ezt az exkluzív ajánlatot és emelje otthona minőségét egy lépéssel egy melegítő cserépkályha segítségével!

A 7 kW-os teljesítmény gondoskodik arról, hogy otthona kellemesen meleg legyen. Könnyen csatlakoztatható 120mm-es kéménycsatlakozással, és a brikett vagy fa tüzelőanyag használatával gazdaságos és fenntartható hőforrásként szolgál. A termék stabil, 200 kg-os súllyal rendelkezik, míg méretei 45x45x108 cm-ben ideálisak a legtöbb otthoni térhez. Ezen felül az dev.esemineu.ro garanciája is biztosítja a minőséget. Ne hagyja ki ezt az esztétikai és funkcionális kiválóságot!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Melegítő 4 soros cserépkályha, márványlappal, 7 kW, Bézs Luxury (copiază) termékről 1 értékelés

  1. Román

    Denisa A. (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.