Prémium Grill R 134X40, FM

89 461 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 406
Brand:
Tömeg
50 kg
Méretek
134 × 40 cm
Anyag
Anyagvastagság
Hammú rács
Felhasznált tüzelőanyag
Garancia

2 Év

Prémium Grill R 134X40

Ismerd meg az dev.esemineu.ro weboldal legújabb büszkeségét: a Prémium Grill R 134X40-et. Ez a FM gyártmányú grill maga az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlya. A 50 kg súlya biztosítja a stabilitását minden kerti sütögetés során. Méreteivel, 134 × 40 cm, bőséges helyet kínál az étkeknek. Az acél anyagból készült grill kiállja az idő próbáját. Az anyagvastagság 3 mm, amely extra erősséget kölcsönöz neki. A Hammú rács Krómozott acél-ból készült, így könnyen tisztítható és tartós. A grill Fa és Szén tüzelőanyagokkal működik, ami sokoldalúságot biztosít. A termékhez 2 Év garancia tartozik, amely megerősíti minőségét és tartósságát.

A Prémium Grill R 134X40 tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felemelni a grillezési élményt egy új szintre. Az FM által készített 50 kg súlyú grill biztos alapot nyújt. A 134 × 40 cm méretei lehetővé teszik, hogy nagyobb társaságokat is kényelmesen kiszolgálj. Az acél anyag és a 3 mm anyagvastagság hosszú távú használatot garantál. A Krómozott acél hammú rács a tisztítás egyszerűségét biztosítja. A Fa és Szén tüzelőanyagokkal való kompatibilitás nagyfokú rugalmasságot kínál. A 2 Év garancia bizonyítja a termék kiváló minőségét.

Az dev.esemineu.ro kínálatában a Prémium Grill R 134X40 kiemelkedik a minőségi és tartós grillezési lehetőségek között. Az FM gyártmányú, 50 kg súlyú termék stabil és megbízható. A 134 × 40 cm méretű grill ideális bármilyen kültéri összejövetelhez. Az acél anyagból készült, 3 mm vastagságú grill tartósságot és ellenálló képességet ígér. A Krómozott acél hammú rács könnyen tisztítható és hosszú távú használatot garantál. A Fa és Szén tüzelőanyagokkal való működés sokoldalúságot ad. A 2 Év garancia a minőség és tartósság záloga.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Prémium Grill R 134X40-val. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.