Prémium Grill Típusú Vatra, FM

52 867 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 404
Brand:
Tömeg
18 kg
Méretek
65 × 66 × 20 cm
Anyag
Anyagvastagság
Felhasznált tüzelőanyag
Garancia

2 Év

Hammú rács

Prémium Grill Típusú Vatra

Fedezd fel az dev.esemineu.ro weboldal legújabb kínálatát: a Prémium Grill Típusú Vatra. Ez a grill tökéletes választás minden szabadtéri eseményhez. A FM gyártmányú, 18 kg súlyú grill kiválóan alkalmas kerti partikhoz. Méretei, 65 × 66 × 20 cm, ideálisak minden kertbe. Készült acél anyagból, ami hosszú élettartamot ígér. Az anyagvastagság 2 mm, ez biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet. Használható Fa és Szén tüzelőanyaggal, ami sokoldalúvá teszi. A termékhez 2 Év garancia tartozik, ami a minőség melletti elkötelezettségünket bizonyítja. A Hammú rács Krómozott acél-ból készült, ami könnyű tisztítást és tartós használatot garantál.

A Prémium Grill Típusú Vatra tökéletes kiegészítője minden kerti összejövetelnek. Legyen szó családi ebédről vagy baráti grillpartiról, ez a termék minden igényt kielégít. Az FM által gyártott grill nemcsak praktikus, de elegáns megjelenésével is feldobja a kertet. Az 18 kg súlyú szerkezet könnyen mozgatható, így bárhol könnyedén felállítható. A 65 × 66 × 20 cm méretű grill minden kerti asztal mellé passzol. Az acél anyag és 2 mm anyagvastagság hosszútávú használatot ígér. A grill Fa és Szén tüzelőanyagokkal működik, ami autentikus ízeket garantál. A 2 Év garancia biztosítja, hogy bátran grillézhet hosszú távon. A Krómozott acél hammú rács könnyen tisztítható és tartós.

Az dev.esemineu.ro kínálatában a Prémium Grill Típusú Vatra kiemelkedik minőségével és sokoldalúságával. Tegye próbára grill tudását ezzel a kiváló termékkel. Az FM gyártmányú grill megbízható társ lesz a kerti sütögetésekhez. Az 18 kg súly és 65 × 66 × 20 cm méret ideális minden helyszínre. Az acél anyagból készült, 2 mm vastagságú grill tartós használatot ígér. A Fa és Szén tüzelőanyagokkal működő grill garantálja az ízletes ételeket. A 2 Év garanciával ellátott termék megbízhatóságát bizonyítja. Végül a Krómozott acél hammú rács a könnyű tisztítás miatt kiváló választás.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Prémium Grill Típusú Vatra-val. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.