Rozsdamentes Acél Fatüzelésű Bojler 90L spirállal, Tűztér nélkül

202 358 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 384
Brand:
Tömeg
32 kg
Méretek
38 × 38 × 115 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Maximális üzemi nyomás
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

5 Év

Rozsdamentes Acél Fatüzelésű Bojler 90L spirállal

dev.esemineu.ro kínálatában kiemelkedik a Rozsdamentes Acél Fatüzelésű Bojler 90L spirállal. Egy kifinomult és hatékony megoldás mindenki számára, aki az otthoni vagy ipari fűtési rendszerekben megbízhatóságot és tartósságot keres. A 32 kg tömegű és 38 × 38 × 115 cm méretű. Ez a kazán kényelmesen illeszkedik szűkebb helyekre is, miközben 90 literes kapacitása biztosítja a folyamatos melegvíz-ellátást.

Ez a modell 5,5 kW teljesítménnyel büszkélkedhet, ami elegendő energiahatékonyságot biztosít a legtöbb igény kielégítésére. A maximális üzemi nyomás 3 bar, ami garantálja a rendszer biztonságos működését még magas hőmérsékleten is. Az inox (más néven rozsdamentes acél) anyagból készült kazán különösen ellenálló a korróziónak és hosszú élettartamot ígér, ami a beruházás hosszú távú értékét növeli.

A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami könnyű és rugalmas telepítést tesz lehetővé, bármilyen típusú kéményrendszerhez. Ez a rugalmasság jelentős előnyt jelent a telepítés során és növeli a kompatibilitás sokoldalúságát.

A Rozsdamentes Acél Fatüzelésű Bojler 90L spirállal modell jön egy 5 éves garanciával, ami bizonyítja az dev.esemineu.ro elkötelezettségét a minőség és az ügyfél-elégedettség mellett. Ez a garancia a vásárlók bizalmát és nyugalmát szolgálja, tudva, hogy hosszú távú támogatást és megbízhatóságot élvezhetnek.

Összefoglalva, ez a rozsdamentes acél kazán spirállal az dev.esemineu.ro-tól tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, energiatakarékos és tartós megoldást keresnek fűtési igényeikre. Az innovatív design, a kiemelkedő anyagminőség és a hosszú távú garancia ötvözete biztosítja, hogy ez a termék hosszú éveken át magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű és elektromos acél kazán 120L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.