Rozsdamentes acél kazán 120L Celsius Sanitary, Fatüzelésű tűztérrel, 3kg/h

176 664 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 398
Brand:
Tömeg
50 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság
A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

300 mm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

5 Év

Rozsdamentes acél kazán 120L Celsius Sanitary

dev.esemineu.ro kínálja a kiváló minőségű Rozsdamentes acél kazán 120L-t Celsius Sanitary-től, egyedülállóan ötvözve a modern technológiát és a hagyományos fatüzelésű tűztér előnyeit. Ez a rendszer 120 literes kapacitással büszkélkedik, tökéletes választás a nagyobb háztartások számára, ahol jelentős a melegvíz-igény.

A 7,5 kW teljesítmény garantálja az erőteljes és gyors vízmelegítést, miközben a 3kg/h üzemanyag-fogyasztás hatékonyságra utal. A kazán anyaga rozsdamentes acél, ami hosszú élettartamot és ellenállást kínál a korrózióval szemben, míg a tűztér acélból készült, garantálva a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az anyagvastagság 2 mm biztosítja a szerkezet szilárdságát és stabilitását. A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, ami könnyű és egyszerű csatlakozást tesz lehetővé a meglévő kéményrendszerekhez. A felhasznált tüzelőanyag lehet brikett vagy fa, amelynek maximális hossza 300 mm, így rugalmasságot biztosítva a felhasználónak a tüzelőanyag-választásban.

A maximális üzemi nyomás 3 bar és a maximális hőmérséklet 65 °C, ami biztosítja a kazán biztonságos és hatékony működését. Ez a Celsius Sanitary által kínált kazán nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, tökéletesen illeszkedik minden konyhába vagy fürdőszobába.

Összefoglalva, a Rozsdamentes acél kazán 120L Celsius Sanitary-től, fatüzelésű tűztérrel, kínált dev.esemineu.ro egy hatékony, megbízható és környezetbarát megoldást nyújt a melegvíz-szükségletre. Ez a termék kiváló választás azok számára, akik értékelik a minőséget, a tartósságot és az energiatakarékosságot.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű Acél kazán 120L Celsius Sanitary szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.