Rozsdamentes szigetelt füstcső DP0.3M D150/220Ø, ECO 0.5MM

11 601 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 391
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

611.94 EUR x 24 months

Méretek
30 × 22 × 22 cm
Belső átmérő

150 mm

Külső átmérő

220 mm

Szigetelés vastagsága
Anyagvastagság
Garancia

2 Év

Rozsdamentes szigetelt füstcső DP0.3M D150/220Ø

Ez egy méretdimenziós elem, amely hozzájárul a szükséges kéménymagasság eléréséhez a huzat megvalósítása érdekében.

A kapcsolat más elemekkel biztonságos illesztési rendszeren keresztül valósul meg a csatlakozó bilincs segítségével.

A PRO INVEST a minőséget választotta az Ön számára. Elhatározták, hogy a legmagasabb minőségi szintű termékeket hozzák el Önnek, hogy biztonságban érezhesse magát a PRO INVEST mellett. A gyártott termékek az érvényben lévő európai és nemzetközi szabványoknak megfelelően vannak tanúsítva. Az inoxból készült szigetelt kémények, a csatlakozó elemek és a kínálatukban lévő kiegészítők úgy vannak kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet hozzanak az Ön otthonába. A kéménytervezésben Ön mellett álló szakértői csapatokkal együtt a PRO INVEST az Ön és családja nyugalmát szolgálja.

Az ECO sorozatú kéményrendszerek az SR EN 1856-1 T450-N1-W-Vm-L20-050-G-30 szerint tanúsított termékek. Szilárd, folyékony vagy gáz halmazállapotú tüzelőanyagokkal működő tüzelőberendezésekből származó égéstermékek elvezetésére szolgálnak. Az elemek összekapcsolása az “anya-apa” típusú csőillesztéssel történik.

Termékleírás:

dev.esemineu.ro kínálatában kiemelkedik a Rozsdamentes szigetelt füstcső DP0.3M D150/220Ø, ECO 0.5MM, amely kiváló választás mindenki számára, aki egy megbízható és tartós füstelvezető rendszert keres. A termék méretei 30 × 22 × 22 cm, tökéletes méret a legtöbb fűtési rendszerhez való illeszkedéshez.

A füstcső belső átmérője 150 mm, míg a külső átmérő 220 mm, biztosítva ezzel a kiváló légáramlást és a füstgázok hatékony elvezetését. A szigetelés vastagsága 35 mm, ami jelentős mértékben hozzájárul a hőveszteség csökkentéséhez, növelve ezzel a rendszer hatékonyságát.

Készült inox (rozsdamentes acél) anyagból, amely ismert a magas korrózióállóságáról és hosszú élettartamáról. Az 1mm-es anyagvastagság tovább erősíti a termék tartósságát, ellenállva a magas hőmérsékleteknek és a környezeti hatásoknak. A fényes inox szín elegáns megjelenést biztosít, ami esztétikailag is illeszkedik a modern kályhákhoz és kéményrendszerekhez.

dev.esemineu.ro 2 év garanciát kínál erre a termékre, amely kiemeli a vállalat elkötelezettségét a minőség és az ügyfél-elégedettség iránt. Ez a garancia biztosítja a vásárlók számára, hogy hosszú távú befektetést tesznek egy megbízható és fenntartható füstelvezető rendszerbe.

Összességében, a Rozsdamentes szigetelt füstcső DP0.3M D150/220Ø, ECO 0.5MM az dev.esemineu.ro-tól nem csak egy praktikus megoldás a füstgázok elvezetésére, hanem egy hosszú távú befektetés a fűtési rendszer hatékonyságának és biztonságának javítására. A termék kiváló anyagminősége, hatékony szigetelése és elegáns megjelenése minden szempontból ideális választás.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Rozsdamentes szigetelt füstcső FI150Ø vel. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.