Rozsdamentes szigetelt T alakú füstcső, DP 90 D150/220, ECO 0.5MM

34 959 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 389
Brand:
Belső átmérő

150 mm

Külső átmérő

220 mm

Szigetelés vastagsága
Anyagvastagság
Garancia

2 Év

Rozsdamentes szigetelt T alakú füstcső

Ez egy méretdimenziós elem, amely hozzájárul a szükséges kéménymagasság eléréséhez a huzat megvalósítása érdekében.

A kapcsolat más elemekkel biztonságos illesztési rendszeren keresztül valósul meg a csatlakozó bilincs segítségével.

A PRO INVEST a minőséget választotta az Ön számára. Elhatározták, hogy a legmagasabb minőségi szintű termékeket hozzák el Önnek, hogy biztonságban érezhesse magát a PRO INVEST mellett. A gyártott termékek az érvényben lévő európai és nemzetközi szabványoknak megfelelően vannak tanúsítva. Az inoxból készült szigetelt kémények, a csatlakozó elemek és a kínálatukban lévő kiegészítők úgy vannak kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet hozzanak az Ön otthonába. A kéménytervezésben Ön mellett álló szakértői csapatokkal együtt a PRO INVEST az Ön és családja nyugalmát szolgálja.

Az ECO sorozatú kéményrendszerek az SR EN 1856-1 T450-N1-W-Vm-L20-050-G-30 szerint tanúsított termékek. Szilárd, folyékony vagy gáz halmazállapotú tüzelőanyagokkal működő tüzelőberendezésekből származó égéstermékek elvezetésére szolgálnak. Az elemek összekapcsolása az „anya-apa” típusú csőillesztéssel történik.

Termékleírás:

dev.esemineu.ro kínálata most bővült egy újabb kiváló termékkel, a Rozsdamentes szigetelt T alakú füstcsővel, DP 90 D150/220, ECO 0.5MM-mel. Ez a speciális füstcső kifejezetten azok számára készült, akik a hatékonyságot és a minőséget keresik kéményrendszerük részeként. A belső átmérő 150 mm és a külső átmérő 220 mm tökéletes méretet biztosít a legtöbb standard kéménycsatlakozáshoz.

Az inox (rozsdamentes acél) anyag és a 0,5mm anyagvastagság együttesen garantálják a termék tartósságát és ellenálló képességét a korrózióval szemben. A 35 mm szigetelés vastagság nem csak az energiaveszteséget minimalizálja, de hozzájárul a füstgázok optimális hőmérsékletének fenntartásához is, javítva ezzel a kémény huzatát.

A fényes inox szín nem csak esztétikailag vonzó, hanem könnyen tisztítható és karbantartható felületet is biztosít, amely éveken át megőrzi fényét és minőségét. dev.esemineu.ro 2 év garanciát kínál erre a termékre, ami bizonyítja az elkötelezettségüket a magas minőség és a vásárlói elégedettség mellett.

Ez a Rozsdamentes szigetelt T alakú füstcső ideális választás azok számára, akik egy megbízható, energiatakarékos és hosszú távú megoldást keresnek kéményrendszerük számára. A termék design-ja és funkcionalitása egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy a fűtési rendszer hatékonyabban működjön, csökkentve a fűtési költségeket és növelve az otthoni kényelmet.

Összefoglalva, választva a Rozsdamentes szigetelt T alakú füstcsövet az dev.esemineu.ro-tól, nem csak egy kiváló minőségű terméket kap, de egy hosszú távú befektetést is tesz otthona komfortjába és biztonságába.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz a Rozsdamentes szigetelt füstcső FI150Ø vel. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.