Szögletes tűztér acél ajtóval 90L, FM

PRP: 799 lei i

649 lei

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 382
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

162.59 EUR x 4 months

Tömeg
27 kg
Méretek
42 × 42 × 40 cm
Tüzelőanyag
Átlagos óránkénti fogyasztás
Használati fa hossza

300 mm

Hammú rács
Garancia

2 Év

Szögletes tűztér acél ajtóval 90L

dev.esemineu.ro kínálatában egy új, figyelemre méltó termék található: a Szögletes tűztér acél ajtóval 90L. Ez a tűztér 27 kg tömegű és 42 × 42 × 40 cm méretű, ami ideális méreteket biztosít a különböző helyszínekhez való illeszkedéshez. A tűztér és az ajtó egyaránt acélból készült, amely anyag ismert a hőállóságáról és tartósságáról.

Ez a modell brikettel és fával működik, ami rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a tüzelőanyag-választék tekintetében. Az átlagos óránkénti fogyasztás csupán 2,6 kg, ami gazdaságos üzemeltetést jelent. A tűztér akár 300 mm hosszúságú fát is képes befogadni, növelve ezzel a használati kényelmet és hatékonyságot.

A hammú rács öntöttvasból készült, egy olyan anyagból, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál még intenzív használat mellett is. Ez a tűztér 2 év garanciával kerül értékesítésre, ami bizonyítja a dev.esemineu.ro elkötelezettségét a minőség és az ügyfél-elégedettség iránt.

A 90L Acél ajtó modell nem csupán egy tűztér; ez egy multifunkcionális megoldás, amely ötvözi a modern dizájnt, a kiváló hőteljesítményt és a tartósságot. A választott anyagok, az energiahatékonyság, a használati rugalmasság, valamint a megbízható garancia összességében egy olyan terméket alkotnak, amely kiválóan illeszkedik a mai otthonok igényeihez.

Összességében, a Szögletes tűztér acél ajtóval 90L tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, hatékony és stílusos tűztérről álmodnak. Ez a tűztér garantáltan hozzáadott értéket jelent otthona számára, miközben hosszú távon biztosítja a meleg és kényelem érzetét.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szögletes tűztér acél ajtóval 90L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.