Tőrtfehér Melegitő Cserépkályha 3 soros, Hordozható cserépkályha főzőlappal 5kW

(1 vásárlói értékelés)

171 214 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 330
Brand:
Tömeg
160 kg
Méretek
46 × 46 × 83 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

Tőrtfehér Melegitő Cserépkályha 3 soros

Tőrtfehér melegítő cserépkályha: A meghitt téli esték elengedhetetlen kelléke, amikor a hideg beköszönt és a hőérzetünket kizárólag a kályhából áradó kellemes meleg menti meg. Ezen 3 soros kályhánk pont erre lett tervezve. Minden egyes sora úgy lett kialakítva, hogy az optimális hőleadást és az egységes melegítést garantálja a helyiségben.

Kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik: 5kW-os teljesítmény, melynek köszönhetően közepes, sőt akár nagyobb méretű helyiségeket is képes gyorsan felmelegíteni. Nem csak a hatékonysága miatt kedvelik sokan, de azért is, mert a főzőlappal ellátott tetején kisebb ételeket, teát vagy kávét is el lehet készíteni. A hoálló üveg kialakításnak köszönhetően a tűz látványát sem kell nélkülözni, hiszen a tüzet nyugodtan gyönyörködhetjük, mely az esték során különleges atmoszférát kölcsönöz a szobának.

A samottal belelt belső rész pedig nem csak az égés hatékonyságát növeli, hanem hosszú időn keresztül tartja a meleget, így még akkor is érezhetjük a kellemes hőt, amikor a tűz már elaludt. Az öntöttvas lábak pedig nem csak stílusosak, hanem rendkívül stabil alapot is biztosítanak a kályhának. Az esztétikai szempontokat is figyelembe vettük, hiszen a tőrtfehér szín és a rusztikus kialakítás harmóniája minden enteriőrbe tökéletesen illeszkedik.

Az dev.esemineu.ro weboldalon kínált termékünk nem csak a minőségben, hanem az árban is versenyképes. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a prémium minőségű terméket ajánlhatjuk vásárlóinknak. Ha pedig bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, szakértő csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen a legjobb döntés meghozatalában. Válassza a minőséget és a hosszú élettartamot, válassza a Tőrtfehér melegítő cserépkályhát!

Válassza a Tőrtfehér Melegitő Cserépkályha 3 soros, és élvezze a hatékony, környezetbarát és stílusos fűtést otthonában!

Fontos!

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Tőrtfehér Melegitő Cserépkályha 3 soros, Hordozható cserépkályha főzőlappal 5kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Georgiana Frunza (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.