Vastag falú falrózsa, 120 mm átmérőjű, matt fekete

35.00 lei

7 € (Az ár tartalmazza a TVA-t)

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 56
Kategória:
Tömeg
2 kg
Méretek
20 × 25 × 15 cm
Átmérő
Anyagvastagság
Szín

Vastag falú falrózsa – Elegáns és hatékony megoldás a füst elvezetésére

A matt fekete falrózsa egy stílusos és megbízható eszköz a füst elvezetésére és a fűtési rendszerek hatékony működtetésére. Kiváló minőségű anyagból készül, és matt fekete réteggel van bevonva, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem extra védelmet nyújt a korrózió ellen is.

Főbb jellemzők a matt fekete falrózsára:

  1. Méretek és anyagok: A falrózsa átmérője 120 mm, ami ideális a közepes és nagyobb méretű fűtési rendszerekhez. Kiváló minőségű és tartós anyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak. Továbbá a falrózsa acél anyaga vastagabb, ami egy szilárd és masszív végeredményt produkál.
  2. Hatékony füstelvezetés: A matt fekete falrózsa hatékonyan vezeti el a füstöt és az égéstermékeket. Biztosítja a megfelelő szellőzést és minimalizálja a káros anyagok felhalmozódását a lakóterekben.
  3. Egyszerű szerelés és használat: A falrózsa könnyen és gyorsan szerelhető. Kompatibilis a különböző fűtési rendszerekkel, és könnyen kezelhető.
  4. Tartósság és megbízhatóság: A matt fekete falrózsa kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és hosszú élettartammal rendelkezik. Biztosítja a hosszú távú megbízható működést.
  5. Stabilitás és biztonság: A matt fekete falrózsa szilárd és stabil rögzítést biztosít a csővezetékek vagy más alkatrészek számára. Ez a stabilitás fontos lehet a fűtési vagy vízellátási rendszerek biztonságos működése szempontjából, minimalizálva a meglazulás vagy sérülés lehetőségét.

A vastag falú falrózsa ideális választás azok számára, akik elegáns és hatékony megoldást keresnek a füst elvezetésére. Bízza magát a minőségre és válassza a fekete zománcolt falrózsát, hogy fűtése mindig hatékony és biztonságos legyen.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

There are no reviews yet

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.