VinGo Kandalló sütővel 11-13kW, Fatüzelésű VinGo Kandalló

140 070 Ft

3 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 183
Kategória:
Brand:
Tömeg
70 kg
Méretek
52 × 44 × 102 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Fűthető légtér
A kémény csatlakozás átmérője
Szín
Anyag
Anyagvastagság
Rakodóajtó mérete (M X SZ)

15 x 22 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

35 x 37 x 18 cm

A sütő mérete (H x Sz x M)

30 x 37 x 20 cm

Felhasznált tüzelőanyag
Model
Garancia

2 Év

VinGo Kandalló sütővel 11-13kW – A fával való tüzelés élménye és melege!

Fedezze fel a VinGo Kandalló sütővel 11-13kW előnyeit az dev.esemineu.ro weboldalon! Ez a Fatüzelésű VinGo Kandalló tökéletes választás otthonába. Kandalló modern és funkcionális kialakítással, ideális fűtési megoldás.

Teljesítmény és Hatékonyság

A Hordozható kandalló könnyen mozgatható és telepíthető. Szabadonálló kandalló design, amely minden helyiségben jól mutat. Súlya 70 kg, stabil és biztonságos. Méretei 52 × 44 × 102 cm, így könnyen elhelyezhető.

Kiváló Fűtési Teljesítmény

A 11/13 kW teljesítmény elegendő meleget biztosít. Hatékonyság 76,04%, energiatakarékos működést garantál. Fűthető légtér 220-260 m3, nagy helyiségek fűtésére alkalmas. A kémény csatlakozás átmérője 150 mm, 120 mm-es redukciós csővel.

Stílus és Minőség

Szín: Matt fekete, elegáns megjelenést kölcsönöz. Anyaga acél, tartós és megbízható. Anyagvastagság 1,5mm, hosszú élettartamot biztosít. A rakodóajtó mérete 15 x 22 cm, megkönnyíti a tüzelőanyag betöltését.

Praktikus és Funkcionális

A tűztér mérete 35 x 37 x 18 cm, elegendő helyet biztosít a tüzelőanyagnak. A sütő mérete 30 x 37 x 20 cm, tökéletes sütési lehetőséget nyújt. Felhasznált tüzelőanyag: brikett és fa, környezetbarát megoldás.

A hordozható model könnyen mozgatható és elhelyezhető. Garancia 2 év, biztosítja a nyugalmat és megbízhatóságot.

Az dev.esemineu.ro Előnyei

Az dev.esemineu.ro kiváló minőségű kandallókat kínál gyors szállítással. A VinGo Kandalló sütővel 11-13kW tökéletes választás a hideg napokra. Fatüzelésű VinGo Kandalló hatékony és stílusos.

Ne habozzon, válassza a VinGo Kandalló sütővel 11-13kW modellt, és élvezze a meleget és a kényelmet otthonában. Az dev.esemineu.ro a legjobb megoldást nyújtja minden fűtési igényére. Fedezze fel a minőséget és a funkcionalitást egyetlen termékben!

Látogasson el az dev.esemineu.ro oldalra, és vásárolja meg most a Hordozható kandallót. Élvezze a szabadonálló kandalló előnyeit és a minőségi acél anyagot. A legjobb választás a VinGo Kandalló sütővel 11-13kW, hogy otthona mindig meleg és barátságos legyen.

Ajánlás a maximális hatékonyság eléréséhez:

Égés közben javasoljuk, hogy tartsa a hamutartó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy megfelelő huzat legyen. Miután a tűz kialudt, zárja le a hamutartót, hogy ne keringjen a levegő a kályhában, és a hő a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartása fontos. A samottbélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első tűzgyújtásoknál ne gyújtson intenzív tüzet, és fokozatosan melegítse fel a kályhát. Két tűzgyújtás után a samottbélés és a cseréptéglák elkezdenek felmelegedni, majd sugározni kezdik a hőt. A kémény (cső, kürtő) hossza legalább 5 méter legyen, az elvezetés vastagsága pedig 150 mm. Lásd a szerelési utasításokat a garanciajegy hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékok, ragasztott vagy festett faanyag, rétegelt lemez vagy faforgácslapok, illetve egyéb mesterséges vegyületeket tartalmazó hulladékok égetése tilos, mivel a mérgező anyagok nem égnek el, csak megváltoztatják az állapotukat, és a levegőbe kerülve kiszámíthatatlan következményekhez vezetnek. VinGo Kandalló sütővel 11-13kW, Ha hulladékot éget a kandalló-ban, az eltömíti a füstelvezető nyílását.

Figyelmeztetés!

Minden vízteres kandallót, kandallót, kazánt és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
VinGo Kandalló sütővel 11-13kW szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a kandallót 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a vízteres kandalló mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű kandallót válassza, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.