Zománcozott fehér falrózsa, 120mm átmérőjű

(1 vásárlói értékelés)

2 725 Ft

2 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 70
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

154.42 EUR x 24 months

Tömeg
1,5 kg
Méretek
18 × 18 × 18 cm
Átmérő
Szín

Zománcozott fehér falrózsa – Elegáns és hatékony megoldás a füst elvezetésére

A fehér zománcolt falrózsa egy stílusos és megbízható eszköz a füst elvezetésére és a fűtési rendszerek hatékony működtetésére. Kiváló minőségű anyagból készül, és fehér zománc réteggel van bevonva, ami nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem védelmet nyújt a korrózió ellen is.

Főbb jellemzők a fehér zománcolt falrózsára:

 1. Méretek és anyagok: A falrózsa átmérője 120 cm, ami ideális a közepes és nagyobb méretű fűtési rendszerekhez. Kiváló minőségű és tartós anyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a korróziónak.
 2. Fehér zománc réteg: A falrózsa fehér zománc réteggel van bevonva, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem további védelmet nyújt a korrózió ellen. Ez biztosítja a falrózsa hosszú élettartamát és vonzó külsejét.
 3. Hatékony füstelvezetés: A fehér zománcolt falrózsa hatékonyan vezeti el a füstöt és az égéstermékeket. Biztosítja a megfelelő szellőzést és minimalizálja a káros anyagok felhalmozódását a lakóterekben.
 4. Egyszerű szerelés és használat: A falrózsa könnyen és gyorsan szerelhető. Kompatibilis a különböző fűtési rendszerekkel, és könnyen kezelhető.
 5. Tartósság és megbízhatóság: A fehér zománcolt falrózsa kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és hosszú élettartammal rendelkezik. Biztosítja a hosszú távú megbízható működést.
 6. Stabilitás és biztonság: A fehér zománcozott falrózsa szilárd és stabil rögzítést biztosít a csővezetékek vagy más alkatrészek számára. Ez a stabilitás fontos lehet a fűtési vagy vízellátási rendszerek biztonságos működése szempontjából, minimalizálva a meglazulás vagy sérülés lehetőségét.

Zománcozott fehér falrózsa ideális választás azok számára, akik elegáns és hatékony megoldást keresnek a füst elvezetésére a fűtési rendszerekből. Bízza magát a minőségre és válassza a fehér zománcolt falrózsát, hogy fűtése mindig hatékony és biztonságos legyen.

Szállítási határidő:
 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Zománcozott fehér falrózsa, 120mm átmérőjű termékről 1 értékelés

 1. Román

  Petrica Marius Petrica (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.