Zománcozott fekete füstcső 250 mm, FI120 x 250 mm, fényes fekete

2 258 Ft

12 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 54
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

136.61 EUR x 24 months

Tömeg
1,5 kg
Méretek
25 × 12 × 12 cm
Átmérő
Szín

Zománcozott fekete füstcső 250 mm

A zománcozott fekete füstcső egy kiváló minőségű és stílusos fűtőrendszer alkatrész, amely tökéletes választás otthoni vagy kereskedelmi fűtési rendszerekhez. A zománcozott fekete szín elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a füstcsőről, amely tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe.

A füstcső hossza  250mm, ami ideális méret a fűtőrendszer hatékony működéséhez. A megfelelő hosszúság lehetővé teszi a füstcső optimális elhelyezését és a füst hatékony elvezetését. Ezáltal biztosítva a megfelelő égéstermék-elvezetést és a fűtési rendszer hatékony működését.

A 120 mm átmérővel rendelkező füstcső biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot. Az optimális átmérő lehetővé teszi a hatékony füstelvezetést, minimalizálva a hőveszteséget és javítva a fűtőrendszer hatékonyságát. A kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja a füstcső hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

A zománcozott fekete füstcső nemcsak a stílus miatt kiemelkedő, hanem a funkcionalitása miatt is. A fényes fekete zománc bevonat nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz, hanem védelmet nyújt a korrózió és a hő hatásai ellen is. Ezáltal hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését és minőségét.

  1. Égéstermékek elvezetése: A füstelvezető csőnek a legfontosabb feladata az égéstermékek, például a füst és a káros anyagok hatékony elvezetése a helyiségben történő égési folyamatból. A fűtőberendezésből vagy kéményből származó füstelvezető cső biztosítja, hogy a káros anyagok biztonságosan távozzanak a lakóterekből, minimalizálva a légszennyezést és az egészségügyi kockázatokat.
  2. Biztonság: A zománcozott fekete füstcső biztosítja a biztonságos fűtési rendszer működését. A helyes méretű és helyesen telepített füstelvezető cső megakadályozza a visszafelé áramló füstöt vagy szén-monoxidot, amelyek potenciálisan veszélyesek lehetnek az emberekre. Ezért a megfelelően működő füstelvezető cső fontos szerepet játszik a biztonságos fűtés biztosításában.
  3. Hőelvezetés: A zománcozott fekete füstcső 250 mm hőelvezetése is fontos szerepet játszik a fűtési rendszer hatékonyságában. A megfelelő méretű és megfelelően telepített füstelvezető cső segít a hőenergia hatékony elvezetésében a kéményen keresztül. Ezáltal minimalizálja a hőveszteséget és javítja a fűtési rendszer teljesítményét.
  4. Kompatibilitás és telepítés: A füstelvezető csövek általában kompatibilisek a legtöbb fűtőberendezés típussal és kéménymérettel. Különböző méretekben és anyagokból állnak rendelkezésre, hogy alkalmazkodjanak a különböző fűtési rendszerekhez és kéményekhez. A megfelelő telepítés és a megfelelő méretű füstelvezető cső biztosítja a hatékony és biztonságos működést.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra es az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.