1000L/1850 Puffertartály 1 hőcserélővel, Celsius Heating

644 603 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 273
Kategória:
Brand:
Tömeg
220 kg
Méretek
100 × 100 × 185 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

A szerpentin hossza (m)
Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül
Maximális üzemi nyomás

1000L/1850 Puffertartály 1 hőcserélővel

A Celsius Heating 1000L/1850 Puffertartály egy kiváló minőségű hőtároló rendszer, amely optimális megoldást nyújt nagyobb fűtési rendszerekhez. Ez a tartály 1000 literes kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőenergia hatékony tárolását és elosztását. A tartály magassága 1850 mm, ami elegendő helyet biztosít a hatékony fűtési rendszerhez.

A puffertartály egy melegítő szerpentinnel van felszerelve, amely tovább növeli a hőelosztást és hatékonyságot. A szerpentin felülete 2,5 négyzetméter, és hossza 24 méter, amely lehetővé teszi a hatékony hőátadást és hőcserét a rendszerben.

A Puffertartály masszív kivitelű és ellenálló anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A tartály vastagsága szigeteléssel együtt 1004 mm, ami hatékony hőszigetelést biztosít és minimalizálja a hőveszteséget.

A tartály maximális üzemi nyomása 3 bar, és energiaosztálya B, ami azt jelenti, hogy környezetbarát és energiahatékony megoldást nyújt a fűtési igényekre.

A 1000L/1850 Puffertartály 1 hőcserélővel általános feladata:
  1. Hőtárolás: A puffertartályok alkalmasak hőenergia tárolására, amit a fűtési rendszer generál. Ez lehetővé teszi a hő elosztását a különböző helyiségek vagy rendszerek között, így biztosítva a stabil és egyenletes hőmérsékletet.
  2. Hőelosztás: A puffertartályok lehetővé teszik a hőenergia hatékony elosztását a fűtési rendszerben. A tartályban tárolt meleg víz vagy folyadék továbbításával a rendszer más részeire, például radiátorokra vagy padlófűtésre, egyenletes hőelosztás és hőmérséklet-szabályozás valósulhat meg.
  3. Hőcserélők táplálása: A puffertartályok gyakran használatosak a hőcserélők táplálására. A tartályban lévő meleg víz vagy folyadék a hőcserélőkön keresztül melegíti a rendszert, amely lehet például háztartási melegvíz vagy fűtővíz.
  4. Napkollektor rendszerek támogatása: Napkollektor rendszerek esetén a puffertartályok alkalmazhatók a napenergia tárolására és hőenergia biztosítására. A napkollektorok által megtermelt meleg vizet vagy folyadékot a puffertartályban tárolják, majd szükség esetén továbbítják a fűtési vagy melegvíz rendszerbe.
  5. Alternatív energiaforrások támogatása: A puffertartályok segítségével hatékonyan kihasználhatók az alternatív energiaforrások, mint például a napenergia vagy a geotermikus energia. A tárolt hőenergia segítségével a rendszer függetlenebbé válik a hagyományos energiaforrásoktól és környezetbarátabb működést tesz lehetővé.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.