1000L/2350 Puffertartály 1 hőcserélővel, Celsius Heating

644 603 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 201
Kategória:
Brand:
Tömeg
230 kg
Méretek
110 × 110 × 235 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

A szerpentin hossza (m)
Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül

Maximális üzemi nyomás

1000L/2350 Puffertartály 1 hőcserélővel

A 1000L/2350 Puffertartály egy kiváló minőségű hőtároló megoldás, amely kényelmet és hatékonyságot biztosít a fűtési rendszerek számára.

A tartály kapacitása 1000 liter, így elegendő hőenergiát képes tárolni a fűtési rendszer hatékony működéséhez. A magasabb kapacitás lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó hőtárolást és a stabil hőelosztást a különböző helyiségek között.

A puffertartályban megtalálható 1 melegítő szerpentin rendszer tovább növeli a tartály hatékonyságát. Ez a szerpentin felületének köszönhetően még több hőt képes átadni a tárolt folyadéknak, így biztosítva a hatékony és gyors hőelosztást a rendszerben.

A tartály magassága 2350 mm, ami elegendő helyet biztosít a fűtési rendszerhez. A kompakt méret és a praktikus kialakítás lehetővé teszi a tartály könnyű telepítését és használatát.

A tartály energiaosztálya B kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy hatékonyan és energiatakarékosan működik. Ez nemcsak a fenntartható fűtési megoldásokhoz járul hozzá, hanem hosszú távon is költségmegtakarítást eredményez.

A puffertartály tartós és megbízható anyagokból készült. A vastagság szigeteléssel 1100 mm, amely hatékony hőszigetelést biztosít a tartály számára, így minimalizálva a hőveszteséget és optimalizálva a hőtárolást.

A tartály maximális üzemi nyomása 3 bar, biztosítva a biztonságos és stabil működést. A tartály súlya 189 kg, ami a tartósságot és a stabilitást jelzi.

A 1000L/2350 Puffertartály 1 hőcserélővel feladata:
  1. Hőtárolás: A puffertartály lehetővé teszi a hőenergia tárolását, amit a fűtési rendszer termel. Ez azt jelenti, hogy a fűtési rendszer akkor is működhet, amikor nincs aktív hőtermelés, például éjszaka vagy olyan időszakokban, amikor a fűtési igény alacsony. A tárolt hőenergia késleltetve szabadul fel, amikor a fűtési igény ismét megnövekszik.
  2. Hatékonyság: A puffer segít optimalizálni a fűtési rendszer hatékonyságát. A hőenergia tárolása és késleltetése lehetővé teszi a fűtési rendszer számára, hogy a legjobb hatásfokkal működjön. Ez csökkenti a fűtési rendszer üzemidejét, minimalizálja a gyakori be- és kikapcsolásokat, és egyenletesebb hőeloszlást eredményez.
  3. Hőelosztás: A puffertartály segít az egyenletes hőelosztásban a fűtési rendszeren belül. Az egyenletes hőeloszlás kiegyensúlyozottabb hőmérsékletet eredményez a különböző helyiségekben, így a komfortérzet javul.
  4. Továbbfejlesztett rendszerszabályozás: A puffertartály lehetővé teszi a fejlett rendszerszabályozást és a hőmérsékleti szabályozást. A tárolt hőenergia segítségével a rendszer pontosabban szabályozható, és a fűtési igényeknek megfelelően működhet.
  5. Alternatív energiaforrások támogatása: A puffertartály lehetővé teszi az alternatív energiaforrások, például napenergia vagy szélenergia hatékonyabb kihasználását. Az ilyen energiaforrások változó termelése miatt a puffertartályban tárolt hőenergia felhasználható, amikor az alapenergiaforrás nem áll rendelkezésre.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.