1000L/1850 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1850 mm

(1 vásárlói értékelés)

Original price was: 5049 lei.Current price is: 3534 lei.

4 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 29
Kategória:
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

197.58 EUR x 24 months

Tömeg
110 kg
Méretek
100 × 100 × 185 cm
Kapacitás
Maximális üzemi nyomás
Energetikai osztály

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül

Szigetelés vastagsága

1000L/1850 Puffertartály hőcserélő nélkül

Ez a megbízható és hatékony tartály lehetővé teszi a hőenergia hatékony tárolását és felhasználását a fűtési rendszerekben. A puffertartály 1000 literes kapacitással rendelkezik, amely elegendő hőtároló kapacitást biztosít a hatékony és kiegyensúlyozott fűtéshez. A tartály maximális üzemi nyomása 5 bar, így biztonságosan működik és ellenáll a nyomásingadozásoknak.

Az energia osztály C besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékonyan használja fel az energiát, csökkentve a fűtési költségeket és környezetbarát módon működik.

A 1000L/1850 Puffertartály hőcserélő nélkül magassága 1850 mm, ami optimális méretet biztosít a könnyű telepítéshez és integrációhoz a fűtési rendszerbe. A 1004 mm vastagságú szigetelés tovább javítja a hőtartást és minimalizálja a hőveszteséget, így megőrizve a tárolt energia hatékonyságát.

A puffertartály szigetelés nélküli átmérője 900 mm, és a szigetelés vastagsága 100 mm, amelyek kombinációja biztosítja a hatékony hőtárolást és minimalizálja a hőveszteséget.

A puffertartály több célra használható a fűtési rendszerekben. Itt van néhány alkalmazási terület, ahol a puffertartály kiemelkedően hasznos lehet:

 1. Hőenergia tárolása: A puffertartály lehetővé teszi a hőenergia hatékony tárolását a fűtési rendszerben. A tartályban lévő víz vagy hűtőközeg megtartja a hőt, amit a fűtési rendszer termel, és azt később felhasználja, amikor szükség van rá.
 2. Hőszabályozás: A puffertartály lehetőséget nyújt a fűtési rendszerben a hőszabályozásra és a hő elosztására. A rendszerben található hőcserélők segítségével a puffertartály képes a meleg vizet szétosztani a különböző fűtési zónákban, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet az egyes helyiségekben.
 3. Kiegyenlítődés: A puffertartály segít kiegyenlíteni a hőterhelést és a hőveszteséget a fűtési rendszerben. A tartályba tárolt hőenergia eloszlatja az időbeli és térbeli hőmérséklet-ingadozásokat, ezáltal egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb fűtési teljesítményt eredményezve.
 4. Hatékonyság növelése: A puffertartály használata segíthet optimalizálni a fűtési rendszer hatékonyságát. Az energia tárolása és elosztása a megfelelő időpontokban és mennyiségben lehetővé teszi az energiamegtakarítást és a hatékonyabb fűtést.

Szállítási határidő:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

1000L/1850 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1850 mm termékről 1 értékelés

 1. Román

  Ionita (megerősített tulajdonos)

  O colaborare normala , civilizata asa cum ar trebui sa fie toate colaborările, discuțiile etc .produsul a ajuns foarte repede și conform .

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.