100L Kombinált villanybojler Tesy BiLight, 2000W szerpentines vízmelegítő villanybojler, GCV1004420B11TSR

77 782 Ft

Elfogyott

Adaugă la favorite
Termékkód: 204
Kategória:
Brand:
Tömeg
28 kg
Méretek
44 × 47 × 100 cm
Szerelés
Kapacitás
Teljesítmény
Felmelegedési idő (perc)
Vezérlés
Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Instant

100L Kombinált villanybojler Tesy BiLight

A 100L Kombinált villanybojler Tesy BiLight tökéletes választás otthoni vagy kereskedelmi melegvízellátáshoz. Ez a fehér, függőlegesen felszerelhető készülék 100 literes kapacitással rendelkezik, és hatékonyan melegíti fel a vizet a mindennapi igények kielégítésére. A 2000 W-os teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan felmelegíti a vizet, és mindössze 2 óra 36 perc alatt eléri a kívánt hőmérsékletet (15°C-60°C között). A megbízható mekanikus vezérlés lehetővé teszi a könnyű beállítást és a hőmérséklet fenntartását. A beépített LED kijelző jelzi a készülék működési állapotát, így könnyedén nyomon követhető a melegvíz előállítása.

A termoelektromosság olyan fizikai jelenség, amelyben az elektromos energia és a hőmérséklet különbsége közötti összefüggést használja ki. A termoelektromos szerpentint, mint például a Tesy termoelektromos vízmelegítőben találhatót, pedig a víz melegítésére használják.

A termoelektromos hatás alapelve az, hogy két különböző anyag között, amelyek hőmérséklete különböző, elektromos feszültség keletkezik. Ez az úgy nevezett Seebeck-effektus, és a termoelektromos anyagokban, például a peltier-elemekben vagy a termoelektromos szerpentinekben használják ki.

A Tesy termoelektromos szerpentines vízmelegítő energiaosztályban C-t kapott, ami azt jelenti, hogy hatékony és energiatakarékos működést biztosít. A maximális nyomása 8 bar, így biztonságosan működik a különböző víznyomások mellett. Ez a vízmelegítő nem rendelkezik instant funkcióval, azaz nem áll rendelkezésre azonnali melegvíz-ellátás, de megbízhatóan és folyamatosan biztosítja a melegvíz ellátást.

A Tesy termoelektromos 100L szerpentines vízmelegítő kompakt mérettel rendelkezik, így könnyen illeszthető bármilyen fürdőszobai vagy háztartási környezetbe. Magassága 990 mm, szélessége 440 mm, mélysége pedig 470 mm. A készülék súlya 27,6 kg, így könnyen telepíthető és mozgatható. A Tesy termoelektromos szerpentines vízmelegítő megbízható és tartós, hosszú távon biztosítva a melegvíz ellátást otthonában vagy munkahelyén.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.