Dupla szerpentines termoelektromos 200L vízmelegítő, TESY EV 9S+13S 200 60

233 502 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 247
Brand:
Tömeg
85 kg
Méretek
65 × 65 × 120 cm
Szerelés
Kapacitás
Izolație

50 mm

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Pierderi de caldura ΔT 45K

59 W

Temperatura maxima de lucru

95 °C

Átmérő

Dupla szerpentines termoelektromos 200L vízmelegítő

A Dupla szerpentines termoelektromos 200L vízmelegítő kiváló választás otthoni vagy kereskedelmi vízmelegítési igények kielégítésére. Ez a megbízható és hatékony készülék függőleges felszereléssel rendelkezik, amely könnyű telepítést tesz lehetővé. A 200 literes kapacitás elegendő mennyiségű melegvizet biztosít a mindennapi igényekhez.

A termoelektromos technológia lehetővé teszi a gyors és hatékony vízmelegítést, így nyomban élvezheti a forró vizet a kívánt hőmérsékleten. Az energiaosztály B besorolása energiatakarékos működést jelent, ami hozzájárul az energiamegtakarításhoz és a költséghatékony használathoz.

A vízmelegítő maximális nyomása 8 bar, amely biztonságos működést garantál. Ez a nyomásérték megfelel a legtöbb háztartási vízhálózat követelményeinek, így nyugodtan használhatja a készüléket.

A termék tartós és megbízható anyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít. A dupla szerpentin rendszer lehetővé teszi a víz melegítését két különálló körben, amely ideális megoldást kínál az otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra. A dupla szerpentin rendszer egy olyan kialakítású vízmelegítő rendszer, amelyben két különálló szerpentin csőrendszer található. Ez azt jelenti, hogy a vízmelegítőben két különböző hőcserélő csőrendszer van, amelyek elválasztva működnek egymástól. A 200 literes kapacitás elegendő melegvizet biztosít a fürdéshez, mosogatáshoz vagy egyéb háztartási tevékenységekhez.

A vízmelegítő kompakt mérettel rendelkezik, így könnyen illeszkedik a rendelkezésre álló helyre. Az átmérője 600 mm, míg a magassága 1200 mm, amely lehetővé teszi a könnyű telepítést és az optimális helykihasználást.

A Dupla szerpentines termoelektromos 200L vízmelegítő megbízható és hatékony megoldást kínál a melegvíz ellátására otthoni vagy kereskedelmi környezetben. Ez a minőségi készülék biztosítja a stabil és folyamatos melegvíz ellátást, amire szüksége van. Bízza rá a melegvíz ellátását a megbízható és hatékony Dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítőre, és élvezze a kényelmet és a kifogástalan melegvíz ellátást mindig és mindenhol.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.