Vízmelegítő termosztát 4.5kW Tessy, 6/4-es menettel

50 531 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 367
Brand:
Tömeg
3 kg
Méretek
51 × 12 × 12 cm
Teljesítmény

 

Vízmelegítő termosztát 4.5kW Tessy, 6/4-es menettel

Ismerje meg a Vízmelegítő Termosztát 4.5kW Tessy-t, a hatékony otthoni megoldást. Ez a magas teljesítményű termosztát 4.5kW kapacitással rendelkezik, gyorsan melegít. A 6/4-es menet lehetővé teszi könnyű telepítést minden szabványos vízrendszerben.

Energiatakarékos technológia-val felszerelve, segít csökkenteni a rezsiköltségeket. Az állítható hőmérsékletszabályozás pontos, kényelmes használatot garantál. Korrózióálló anyagok biztosítják a termék hosszú élettartamát.

Válassza a Vízmelegítő Termosztát 4.5kW Tessy termosztátot a megbízható és tartós vízmelegítésért. Tökéletes választás lakások, házak és ipari helyszínek számára. Rendelje meg most az dev.esemineu.ro oldalon!


  1. Hosszabb élettartam
    : A korrózióálló anyagok ellenállnak a rozsdásodásnak és a korróziónak, amelyek a vízzel érintkező berendezésekben gyakran előfordulnak. Ez jelentősen meghosszabbítja a termék élettartamát.
  2. Megbízhatóság: A korrózióállóság csökkenti a karbantartási igényt és növeli a termék megbízhatóságát. Kisebb a valószínűsége annak, hogy a berendezés meghibásodik vagy csökken a teljesítménye korrózió miatt.
  3. Biztonság: A korrózió okozta szerkezeti károk növelhetik a szivárgások és egyéb problémák kockázatát, ami biztonsági aggályokat is felvet. A korrózióálló anyagok használata csökkenti ezen kockázatokat.
  4. Energiatakarékosság: Amennyiben a termosztát és a hozzá tartozó alkatrészek ellenállnak a korróziónak, hatékonyabban működnek hosszabb időn keresztül, ezáltal az energiafogyasztás is optimalizált marad.
  5. Esztétikai megjelenés: A korrózióálló anyagok megőrzik a termék kezdeti megjelenését, elkerülve a rozsdás, kopott külsőt, amely ronthatja az eszközök esztétikai értékét.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.