500L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő, TESY EV 12S+17S 500 75

407 909 Ft

A 100 literes villanybojler, 2000 W, BiLight, GCV 100 44 20 B11 TSR, TESY a különleges tulajdonságokkal rendelkező villanybojlerek széles választékába tartozik, amelyek a háztartás különböző fogyasztási helyein egyszerre termelnek meleg vizet.

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 249
Kategória:
Brand:
Tömeg
164 kg
Méretek
75 × 75 × 170 cm
Szerelés
Kapacitás
Izolație

50 mm

Energetikai osztály

Maximum nyomás (bár)

Pierderi de caldura ΔT 45K

95 W

Temperatura maxima de lucru

95 °C

Átmérő

500L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő

Fedezze fel a megbízható és hatékony vízmelegítést a 500L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítővel! Ez a kiváló minőségű készülék ideális választás az otthoni vagy kereskedelmi melegvízellátáshoz. A vízmelegítőt főldön lehet felszerelni, és rendelkezik egy 462 literes kapacitással. Energiaosztálya C, és maximális nyomása 8 bar. A 50 mm vastagságú izoláció hatékony hőtartást biztosít, míg a maximális működési hőmérséklet 95 °C.

A vízmelegítő méretei: súlya 164 kg, átmérője pedig 750 mm, magassága pedig 1670 mm.

A 500L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt. A dupla szerpentines rendszer lehetővé teszi a hatékony vízmelegítést és biztosítja a melegvíz folyamatos ellátását. Az 50 mm vastagságú izoláció minimalizálja a hőveszteséget, ezáltal energiahatékony megoldást kínálva.

A vízmelegítő biztonságos és tartós működést nyújt a maximális nyomás- és hőmérséklet-tűréssel. A megbízható vezérlés és a kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

A 500L dupla szerpentines termoelektromos vízmelegítő sokoldalúan alkalmazható otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra. Ideális választás azoknak, akik megbízható és hatékony melegvízellátást szeretnének. A nagy kapacitás lehetővé teszi a melegvíz ellátását több helyiségben vagy nagyobb mennyiségű vízfogyasztás esetén.

Az 500 literes kapacitású vízmelegítő sokféle felhasználási területen hasznos lehet. Itt van néhány példa arra, hogy mire alkalmas:
  1. Otthoni használat: Az 500 literes kapacitás elegendő melegvíz biztosításához otthoni felhasználásra. Ideális nagy családoknak vagy olyan háztartásoknak, ahol gyakran van szükség melegvízre, például fürdéshez, mosáshoz vagy mosogatáshoz.
  2. Kereskedelmi felhasználás: Az 500 literes vízmelegítők gyakran használatosak kereskedelmi környezetben, például éttermekben, szállodákban, uszodákban vagy más közösségi létesítményekben. Ezeken a helyeken magasabb vízfogyasztásra lehet számítani, és az 500 literes kapacitás elegendő melegvíz ellátásához szolgál.
  3. Ipari felhasználás: Az 500 literes vízmelegítők hasznosak az ipari környezetekben is, például gyárakban, üzemekben vagy mezőgazdasági területeken. Itt lehet szükség melegvízre a folyamatokhoz, tisztításhoz vagy hőmérséklet-szabályozáshoz.
  4. Szolgáltatói szektor: Az 500 literes kapacitású vízmelegítők gyakran használatosak olyan helyeken, ahol melegvíz szolgáltatást nyújtanak, például sportlétesítményekben, szépségszalonokban vagy egészségügyi intézményekben.
Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.