Celsius Heating puffertartály 2000/2400, hőcserélő szigetelés nélkül

714 599 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 255
Kategória:
Brand:
Tömeg
268 kg
Méretek
130 × 130 × 240 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Szigetelés vastagsága

100 mm

Diametru rezervor

1100 mm

Átmérő szigeteléssel
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

Celsius Heating puffertartály 2000/2400

A Celsius Heating 2000/2400 puffertartály az energiatárolás új szintjét jelenti. Ezt a puffertartályt speciálisan úgy tervezték, hogy 2000 liter kapacitással rendelkezzen. Ez tökéletes választás közepes és nagy méretű épületek számára. A C energiaosztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy hatékony működést biztosít, miközben minimálisra csökkenti az energiafogyasztást.

A tartály méretei is gondosan tervezett paramétereket képviselnek. Az 1100 mm-es rezervoárdiaméter elég tágas, így a víz gyorsan és egyenletesen melegszik fel benne. A 1300 mm-es izolált átmérő azt jelzi, hogy a tartály 100 mm vastag izolációval van ellátva. Ez a tulajdonság kiváló hőmegőrzést biztosít, ami a fűtési költségek csökkentésében is segít.

Az izoláció nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a tartályt különböző helyeken is elhelyezhessük. Az 2400 mm-es magasság azt jelzi, hogy a tartály könnyen elfér a legtöbb helyiségben, minimális helyigénnyel. Ez teszi ezt a puffertartályt kiváló választássá különböző terekbe való beillesztés szempontjából.

A tartálynak a 3 bar maximális munkanyomás is kiváló tulajdonsága. Ez azt jelenti, hogy a tartály képes ellenállni a magas nyomásnak és hosszú távon is megbízható marad. Ez a jellemző különösen azok számára fontos, akik stabil és tartós rendszert keresnek.

A puffertartály maximális hőmérséklete 95 °C. Ez lehetővé teszi, hogy a víz optimális hőmérsékletre melegedjen, anélkül, hogy kárt okozna a tartály szerkezetében. Így a Celsius Heating 2000/2400 puffertartály ideális választás olyan rendszerekhez, ahol a magas hőmérsékletű víz is szükséges.

Összességében a Celsius Heating 2000/2400 puffertartály egy rendkívül hatékony és megbízható eszköz. A tartály minőségi anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és stabil működést biztosít. Akár lakóépületek, akár ipari létesítmények fűtési rendszere számára tervezték, ez a tartály mindig hozzáadott értéket képvisel.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.