Fatüzelésű Acél kazán120L, Economic tűztérrel, FM, 3kg/h

(3 vásárlói értékelés)
PRP: 1564 lei i

1149 lei

6 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 6426340000083
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

70.35 EUR x 24 months

Tömeg
70 kg
Méretek
40 × 40 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

3 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

2 Év

Fatüzelésű Acél kazán120L

Fedezze fel az dev.esemineu.ro kínálatában a Fatüzelésű 120L-es acél kazánt, mely gazdaságos tűztérrel rendelkezik, tökéletes választás mindenki számára, aki egy megbízható és hatékony megoldást keres a melegvíz-ellátásra. Ez a kazán különösen alkalmas azok számára, akik értékelik az energiatakarékosságot és a környezetvédelmet.

70 kg tömegű és 38 × 38 × 115 cm méreteivel ez a 120 literes kapacitású kazán kiválóan illeszkedik bármely háztartásba vagy kisebb ipari létesítménybe, biztosítva a szükséges melegvíz-mennyiséget. A 7,5 kW teljesítmény lehetővé teszi a gyors és hatékony vízmelegítést, így nem kell várakoznia a meleg vízre.

A kazán acél tűztérének és a kalapácsfestékkel festett acéllemez borításának köszönhetően rendkívül tartós és ellenáll a mindennapi használat során keletkező kopásnak. 3 mm anyagvastagság biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló hőmegőrzést.

120 mm átmérőjű kémény csatlakozása egyszerűvé teszi a telepítést, és biztosítja a füstgázok hatékony elvezetését. Brikett és fa felhasználásával, melynek maximum 300 mm lehet a hossza, ez a kazán rugalmasan alkalmazkodik az Ön által választott tüzelőanyaghoz.

A maximális 3 bar üzemi nyomás és a 95 °C maximális hőmérséklet garantálja, hogy a kazán megfeleljen a legmagasabb teljesítményi elvárásoknak is.

Válassza az dev.esemineu.ro által kínált Fatüzelésű 120L-es acél kazánt, ha egy magas minőségű, gazdaságos és környezetbarát megoldást keres a melegvíz-ellátásra. Legyen szó otthonról vagy vállalkozásról, ez a kazán megbízható választás az Ön számára.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a Kazán füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Fatüzelésű Acél kazán120L szállítási határideje:

 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű Acél kazán120L, Economic tűztérrel, FM, 3kg/h termékről 3 értékelés

 1. Román

  Florin

  Raport calitate pret excelent. Este exact ca in descriere si incalzeste apa destul de repede in aprox o ora

 2. Román

  Ovidiu Lazar (megerősített tulajdonos)

 3. Román

  Petru (megerősített tulajdonos)

  Foarte mulțumit de produs și livrare rapidă !

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.