Rozsdamentes Acél Fatüzelésű bojlerrendszer 90L, Eco tűztérrel, 2kg/h

171 214 Ft

4 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 5555444444439
Brand:
Tömeg
50 kg
Méretek
36 × 36 × 155 cm
Kapacitás
Teljesítmény
Anyagvastagság

2 mm

A kémény csatlakozás átmérője
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet
Garancia

5 Év

Rozsdamentes Acél Fatüzelésű bojlerrendszer 90L

Fedezze fel a Rozsdamentes Acél Fatüzelésű bojlerrendszer 90L. Amelyet az dev.esemineu.ro kínál. Egy rendkívül hatékony, 5,5 kW teljesítményű berendezés, amely 50 kg tömegű és 36 × 36 × 115 cm méretű. Tökéletes választás minden háztartás számára.

Ez a rozsdamentes acélból készült kazán, melynek 2 mm az anyagvastagsága. Garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet az idő múlásával szemben. A 120 mm átmérőjű kémény csatlakozása biztosítja a könnyű telepítést és a hatékony füstelvezetést. A 90 literes kapacitása bőven elegendő a családi igények kielégítésére.

Legyen szó brikettről vagy fáról, mint felhasznált tüzelőanyagról, ez a kazán rugalmasan alkalmazkodik az Ön preferenciáihoz. A maximális üzemi nyomás 3 bar, és képes elérni a maximális 95 °C hőmérsékletet, biztosítva ezzel a gyors és hatékony melegvíz-ellátást.

Az dev.esemineu.ro által kínált fatüzelésű rozsdamentes acél kazán nem csak praktikus, hanem gazdaságos megoldás is minden háztartás számára, lehetővé téve a melegvíz-ellátás fenntartható és költséghatékony módját. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, a hatékonyságot és a környezettudatosságot egyaránt.

Válassza ezt a 90 literes, fatüzelésű, rozsdamentes acél bojler az dev.esemineu.ro-ról, és élvezze a folyamatos melegvíz-ellátás kényelmét, miközben csökkenti az energiaköltségeket és védi a környezetet.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie.

Ne égessen!

Rozsdamentes Acél Fatüzelésű bojlerrendszer 90L, háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a bojler füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Rozsdamentes Acél Fatüzelésű bojlerrendszer 90L szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.