Flamex tűzgyújtó gél

Original price was: 1 246 Ft.Current price is: 1 168 Ft.

4 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 36
Kategória:
Credit module tbi bank 3.3.8

71.37 EUR x 24 months

Ingrediente

petrol, kerosen

Cantitate

750 ml

A Flamex tűzgyújtó gél az ideális megoldás, hogy könnyedén és biztonságosan gyújtsa meg a kandallóját, grillsütőjét vagy kerti tűzhelyét. Ez a hatékony tűzgyújtó gél kiváló minőségű összetevőkkel rendelkezik, például petróleummal és kerozinnal, amelyek gyors és hatékony lángot biztosítanak.

A praktikus kiszerelésben kapható Flamex tűzgyújtó gél 750 ml-es palackban érhető el, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre, hogy hosszabb ideig élvezze a könnyű tűzgyújtás előnyeit. A könnyen kezelhető flakon lehetővé teszi, hogy pontosan adagolja a gyújtó gélt, így elkerülhető a felesleges pazarlás.

A termék hatékonysága és gyorsasága azt jelenti, hogy már pár pillanat alatt lángra lobbanhatnak a fahasábok, és élvezheti a meleg és hangulatos tüzek varázsát. A petróleum és kerozin kombinációja lehetővé teszi a stabil és tartós lángot, amely ideális a tűz keltéséhez bármilyen körülmények között.

A Flamex tűzgyújtó gél nemcsak kényelmes és hatékony, hanem környezetbarát is. A megfelelő adagolásnak és a pontosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a gyújtó gél kevésbé káros a környezetre, így élvezheti a tűz melegét anélkül, hogy aggódnia kellene a károsanyag-kibocsátás miatt.

Ne hagyja, hogy a tűzgyújtás nehézségekbe ütközzön, válassza a Flamex tűzgyújtó gélt, és élvezze a gyors, hatékony és biztonságos tűzgyújtás élményét minden alkalommal. Legyen otthona kényelmes, meleg és hangulatos helyszín a Flamex tűzgyújtó gél segítségével, és élvezze a tűz varázsát családjával és barátaival.

Használati utasítás:

Használat előtt rázza fel az üveget. Helyezze a szenet, gyújtóeszközt a rácsra. Locsoljon a folyadékból a gyújtóeszközre és köréje. Gondosan csavarja vissza a kupakot az üvegre és tegye távol a tűzhelytől.  Gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval a rácson levő gyújtóeszközt. A folyadékból soha ne öntsünk az égő tűzre!

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.