Flamex tűzgyújtó kocka

PRP: 7 lei i

lei

22 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 33
Kategória:
Ingrediente

petrol, kerosen

Pachetul conține

48 bucăți

Flamex tűzgyújtó kocka

A Flamex tűzgyújtó kocka: kiváló minőségű, hatékony és praktikus eszköz a tűzgyújtáshoz. A kocka összetétele tartalmaz petróleumot és kerozint, amelyek garantálják a könnyű és gyors lángot. A csomagban 48 darab tűzgyújtó kocka található, így hosszú ideig kitart és biztosítja az egyszerű és megbízható tűzgyújtást.

A Flamex tűzgyújtó kocka kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé. Csak helyezzen egy kockát a tűzifa közé, majd gyújtsa meg. A hatékony összetételnek köszönhetően a láng gyorsan megteremtődik, és gyorsan kialakul a stabil tűz.

A tűzgyújtó kocka kiváló választás mind otthoni kandallókhoz, kemencékhez, grillekhez vagy tábori tűzhelyekhez. Könnyen szállítható, így ideális társ a kempingezéshez és kirándulásokhoz is.

A Flamex tűzgyújtó kocka nemcsak hatékony, de környezetbarát is. Az összetevők gondosan megválogatottak, hogy ne csak hatékonyan gyújtsanak tüzet, hanem ne okozzanak felesleges környezeti terhelést.

Bízza a tűzgyújtást a Flamex tűzgyújtó kockára, és élvezze az egyszerű és megbízható tüzet otthonában vagy a szabadban. A csomagban található 48 darab kocka sokáig elegendő lesz, így mindig kéznél lesz egy hatékony tűzgyújtó megoldás.

Rendeljen most a Flamex tűzgyújtó kockából, és tegye kényelmesebbé és élvezetesebbé a tűzgyújtást otthonában vagy kirándulásai során!

Használati utasítás

A tűzgyújtó kocka használata rendkívül egyszerű és biztonságos. Íme néhány lépés, hogyan ajánlatos meggyújtani a tűzgyújtó kockát:

 1. Helyezzen el egy vagy több tűzgyújtó kockát a kívánt tűzfa vagy tüzelőanyag alá. Használjon megfelelő tűzálló alapot, például tűzálló lapot vagy tűzifa alátétet.
 2. Ügyeljen arra, hogy a kockák közvetlenül érintkezzenek a tűzifával, és ne legyenek túl szorosan egymáshoz nyomva, hogy a levegő szabadon áramolhasson körülöttük.
 3. A tűzgyújtó kockákat meggyújthatja egy hagyományos öngyújtóval, gyújtófüsttel vagy egyéb megfelelő gyújtóeszközzel. Ne használjon gyúlékony gázokat vagy nagy mennyiségű gyúlékony folyadékot!
 4. Figyelje a gyújtási folyamatot, és ellenőrizze, hogy a kockák lángolnak-e.
 5. Amikor a kockák egységesen égnek és az alsó tűzifa is lángra kapott, óvatosan helyezze rá a felső réteg tűzifát a lángoló alapra.
 6. Ügyeljen arra, hogy a tűzgyújtó kockák környezetében ne legyenek gyúlékony anyagok, és tartsa távol a tűztől a gyerekeket és háziállatokat.
 7. A kockák kiváló égő tulajdonságuknak köszönhetően segítenek meggyorsítani a tűz terjedését, így nem szükséges további gyújtóanyag hozzáadása.
 8. Az elhasznált tűzgyújtó kockákat mindig hagyja kiégésre, és csak teljesen kihűltek után dobja el őket a megfelelő hulladékgyűjtőbe.
Szállítási határidő:
 • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
 • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
 • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Több információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tüzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.