KesselTech 35kW vegyestüzelésű kazán, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

474 868 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
210 kg
Méretek
58 × 77 × 109 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Gyártói termékkód
Model

KesselTech 35 kW

A KesselTech 35kW vegyestüzelésű kazán ideális választás olyan otthonok számára, ahol a hatékony fűtés mellett fontos a hangulatos és esztétikus kialakítás is. Alkalmazható egész ház vagy nagyobb lakások fűtésére, garantálva a meleget a hideg téli hónapokban.

A Prémium 35 kW kazán továbbá ideális forrás lehet a fürdővíz és a mosogatóvíz felmelegítésére is, ami nemcsak a fűtési költségeket csökkentheti.

A KesselTech 35kW vegyestüzelésű kazán vízteres kazán egyesíti a kazán jellegzetes tulajdonságait, magas hőteljesítménnyel rendelkezve, amely lehetővé teszi egy teljes ház komfortos fűtését. A termék lenyűgöző esztétikával rendelkezik, melyet az üvegezett felületei biztosítanak, ezzel nem csak a hőt sugározza, hanem szemet gyönyörködtető látványt is kínál.

A KesselTech 35kW vegyestüzelésű kazán kazánként működve a beépített helyiséget melegíti fel az üvegfelületen keresztül, így élvezhető a tűz látványát. Emellett a készülékben található vízterekkel felszerelve kazánként is működik. A vízterek lehetővé teszik, hogy a készülék teljesítményének egy részét a fűtési rendszerben lévő víz felmelegítésére fordítsa.

A készülék a beépített vízteres hőcserélőn keresztül felmelegíti a vizet a tüzelés során. A meleg víz ezután a fűtésrendszer csövein át eljut a radiátorokba vagy más fűtőberendezésekbe. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a kazán által előállított hő akár a lakás legtávolabbi pontjára is eljusson.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet. A füstkivezető kémény (cső) hossza legalább 5 méter, átmérője pedig 180 cm kell, hogy legyen.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.