Krém Vízteres kandalló Alpina 24Kw, Vízteres Kandalló

PRP: 4645 lei i

3999 lei

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 315
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

222.37 EUR x 24 months

Tömeg
120 kg
Méretek
48 × 48 × 105 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Hidraulikus kör teljesítménye
A szoba fűtésére szolgáló teljesítmény

3.5kW

Hidraulikus tartály anyag vastagsága

4mm

Vízköpeny mérete L

28L

Felhasznált tüzelőanyag
Anyagvastagság
Rakodóajtó mérete (M X SZ)

19,5 x 18,5 cm

A tűztér mérete (H x Sz x M):

34 x 34 x 32 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Model
Garancia

2 Év

Krém Vízteres kandalló Alpina 24Kw

Az ”Alpina vízteres” kandalló  a Pro Termo gyártó terméke. Ha a Pro Termo termékeit választja, a minőség garantált és termékei elégedettséggel töltik el! Különleges megjelenésű fatüzelésű vízteres kandalló. Ajánlott lakásokba vagy nyaralók fűtésére. A nagyméretű, hőálló üvegezésű ajtó a hő elvezetése mellett kellemes légkört biztosít a tűz láttán. A termos kandalló 2 mm vastag acéllemezből készül. Az alsó részen pedig egy könnyen eltávolítható öntöttvas rács található, alatta egy kivehető hamutálca.  Használati fa hossza 25 cm.
Prémium minőségű termék.

Az Alpina kandalló hőálló üveggel van gyártva, amely 800° C-ig ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A maximális hatékonyság elérése érdekében: Égés közben javasoljuk, hogy tartsa nyitva az ajtón a szellőző járatot. A tűz leégése után zárja le, hogy a levegő ne keringjen a kandallóban, és a lehető leghosszabb ideig tartsa a meleget. Száraz fa használata esetében az ablak mindig tiszta marad.

Vigyázat! Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett faanyagot, faforgács vagy forgácslap vagy más mesterséges vegyi keveréket tartalmazó hulladékot. A vízteres kandallót kizárólag fűtésre használja! Hulladék égetésekor a kandalló füstkivezető nyílása eltömődhet. 

A füstkivezető kémény (cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie és 180 cm vastagnak. Ha nincs meg a kellő huzás amikor az ajtót ki nyitja a füst ki jön és kellemetlen szag lesz a szobában.

Még több ajánlatért keressen a termós kandalló kategoriában

Szállítás:

Krém Vízteres kandalló Alpina 24Kw, a következő módon szállítjuk: 16mm-es műanyag szalagokkal rögzítjük raklapon. Hogy szállítás közben ne tudjon leesni a raklapról. Három soros fóliába van csomagolva. Légbuborékos- és sztreccsfóliába csomagoljuk, hogy megakadályozzuk bármiféle sérülés lehetőségét. A vízteres kandallóhoz mellékeljük a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevelet. A szállítási határidő Romániában 2-3 nap, Magyarországra az átutalás utáni 5 munkanap alatt történik.

Kiszállítjuk Magyarország  és egész Európa szerte.

dev.esemineu.ro   Te adod a tűzet mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.