Magdolna Prémium 41kW vegyestüzelésű kazán, Acél vegyestüzelésű kazán, Húzatszabályozóval

544 942 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

-
+
Adaugă la favorite
Tömeg
300 kg
Méretek
54 × 71 × 117 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Rakodóajtó mérete (mm)
Víztartó térfogata
Maximális hőmérséklet
Grosimea tablei de oțel

5mm

Felhasznált tüzelőanyag
A kémény csatlakozás átmérője
Model

Cod produs KTMM.41.REG.TIR

Magdolna Prémium 41kW vegyestüzelésű kazán

Ez a 41 kW-os kazán ideális választás, ha hatékony központi fűtést és melegvizet szeretne biztosítani otthonában vagy üzleti ingatlanában. A kazán huzatszabályozóval rendelkezik, ami lehetővé teszi az égéshez szükséges levegő beállítását a maximális hatékonyság érdekében.

A Magdolna Prémium 41kW vegyestüzelésű kazán tartós acéllemezből készül, ami biztosítja a megbízható működést hosszú távon. A kazán ajtója 300 x 300 mm-es méretű, amely könnyű hozzáférést biztosít a tüzelőanyag betöltéséhez. A kazán magassága 1170 mm, míg a hosszúság és szélesség 540 mm.

A hőmérő használata segít optimalizálni a kazán működését, elősegítve a hatékonyabb égést és a tüzelőanyag hatékonyabb felhasználását. Emellett lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy figyelemmel kísérje a kazán hőmérsékletét, és szükség esetén beavatkozzon a rendszerbe.

A kazán víztartó térfogata 140 liter, így elegendő melegvíz áll rendelkezésre a mindennapi igények kielégítésére. A maximális hőmérséklet 90 °C, amely biztosítja a kellemes és meleg környezetet. Az acéllemez vastagsága 5 mm belül és 3 mm kívül, ami kiváló hőszigetelést eredményez.

A Magdolna Prémium 41kW vegyestüzelésű kazán kazán  többféle tüzelőanyaggal működik, beleértve a brikettet, fát és szént. Ez lehetővé teszi a rugalmasabb tüzelőanyag-választást és a személyes preferenciákhoz való igazodást. A kazán narancssárga színű, ami modern és vonzó megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A füstcső mérete 150 mm, és a kazán súlya 290 kg.

Vegye figyelembe, hogy a kazán kizárólag fűtésre használható, háztartási hulladék vagy vegyi anyagok égetése tilos. Amennyiben hulladék égetésre kerülne sor, a füstkivezető nyílása eltömődhet. A füstkivezető kémény (cső) hossza legalább 5 méter, átmérője pedig 180 cm kell, hogy legyen.

A csomag tartalmazza a beépítési, üzembe helyezési, használati és karbantartási utasításokat, egy automata huzatszabályozót, hőmérőt és hamutartót.

Szállítási határidő:
  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.