Zöld Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW

(1 vásárlói értékelés)

256 860 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 292
Brand:
Tömeg
250 kg
Méretek
100 × 47 × 100 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

30 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

A Zöld Csikó cserépkályha klasszikus és stílusos zöld színben érhető el, amely harmóniát teremt a környezetében. A termék magas minőségét az Őntővas ajtó hőálló üveggel és az öntvény főzőlap biztosítja, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem tartósak is.

A Hordozható zöld csikó cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Ez a cserépkályha kiválóan alkalmas különböző tüzelőanyagok, mint a brikett és tűzifa használatára. A 120 mm-es füstcső mérete biztosítja a hatékony füstelvezetést, és lehetőséget ad a bal vagy jobb oldali füstkivezetésre, így könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe.

A Zöld Csikó cserépkályha kiválóan szabályozható, így lehetőség van a fűtés intenzitásának személyre szabására az adott helyiség igényeihez igazodva. A 10kW-os teljesítménye elegendő ahhoz, hogy kellemes meleget biztosítson egy közepes vagy akár nagyobb méretű helyiségben is. Ez a teljesítményegység azt mutatja meg, hogy a cserépkályha mennyi hőt képes termelni és kisugározni egy adott idő alatt.

A kályha kiváló minőségű cserépből készül, amely hosszú távú megbízható működést garantál. A kiváló hőtartó képességnek köszönhetően az általa sugárzott meleg hosszan tartó és kényelmes fűtést biztosít otthona számára.

A Zöld Csikó cserépkályha egyaránt megfelelő otthoni és üdülőhelyi felhasználásra egyaránt. Kiváló választás lehet mindazoknak, akik a hagyományos megjelenést, a modern technológiát és a hatékony fűtést szeretnék egyesíteni egy cserépkályhában.

Ha szeretné élvezni a kellemes meleget és az esztétikus megjelenést egy klasszikus stílusú, Zöld Csikó cserépkályha mellett döntsön! Hőszigetelt falú kivitelezése biztosítja, hogy a kályha hosszú időn keresztül megtartsa a hőt és kényelmet nyújtson otthonában.

Fontos megjegyezni, hogy a tűzhely hulladék égetésére nem alkalmas, kizárólag fűtésre és főzésre használható. Az ilyen hulladék égetésekor a cserépkályha füstkivezető nyílása könnyen eltömődhet, ezért ajánlott kizárólag megfelelő anyagokat égetni benne.

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

Zöld Csikó cserépkályha, Fatüzelésű cserépkályha jobbos-balos kivitel, 10kW termékről 1 értékelés

  1. Román

    Virginia U. (megerősített tulajdonos)

    Este o piesa superba. Nu am găsit nicăieri in vreun magazin ceva mai frumos decât ea. 🥰

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.