300L/1330 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1330 mm

(1 vásárlói értékelés)

194 572 Ft

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 371
Kategória:
Brand:
Tömeg
70 kg
Méretek
110 × 110 × 185 cm
Kapacitás
Energetikai osztály

Átmérő szigeteléssel
Átmérő szigetelés nélkül
Anyagvastagság
Maximális üzemi nyomás
Maximális hőmérséklet

300L/1330 Puffertartály hőcserélő nélkül

Fedezze fel a 300L/1330 Puffertartály hőcserélő nélkül-t, melyet a Celsius Heating kínál, és most elérhető az dev.esemineu.ro weboldalán. Ez a 1330 mm magas, 300 L viztarolo kapacitású tartály kiváló választás otthoni fűtési rendszerekhez.

A Celsius Heating által gyártott puffertartály tökéletes megoldást nyújt a fűtési rendszer hatékonyságának növelésére. A 300L/1330 méret biztosítja, hogy elegendő meleg víz álljon rendelkezésre, még a nagyobb igénybevételű időszakokban is.

Ez a hőcserélő nélküli puffertartály ideális megoldás azok számára, akik egy egyszerű, mégis hatékony rendszert szeretnének. A 300 literes viztarolo kapacitás lehetővé teszi, hogy a fűtési rendszer hatékonyan működjön, csökkentve ezzel a fűtési költségeket.

Az dev.esemineu.ro kínálatában található Celsius Heating puffertartály nem csak a megnövekedett tárolókapacitása miatt kiváló. Hanem mert hozzájárul a fűtési rendszer energiahatékonyságának javításához is. A tartály méretei – 1330 mm magasság és 300L kapacitás – ideálisak a legtöbb háztartás számára.

A 300L/1330 Puffertartály, melyet az dev.esemineu.ro kínál, kiemelkedik a piacon a magas minőségű anyaghasználat és a megbízható működés révén. A tartályt úgy tervezték, hogy hosszú távú megoldást nyújtson a fűtési rendszerek számára.

Az dev.esemineu.ro által forgalmazott Celsius Heating tartály nem csak praktikus, hanem hosszú távon gazdaságos választás is. A tartály egyszerű telepítése és karbantartása további előnyöket jelent a felhasználók számára.

300L/1330 Puffertartály hőcserélő nélkül a Celsius Heating-től, melyet az dev.esemineu.ro kínál, egy kiemelkedően megbízható és hatékony megoldás minden típusú otthoni fűtési rendszer számára. A tartály segít a fűtési költségek csökkentésében, miközben növeli a rendszer hatékonyságát és megbízhatóságát.

A 300 literes viztarolo kapacitás és a 1330 mm-es magasság biztosítja, hogy a tartály minden igényt kielégítsen, legyen szó akár kis, akár nagy háztartásról. Ez a puffertartály egyértelmű választás azok számára, akik a hatékonyság és a megbízhatóság mellett döntenek.

Válassza a Celsius Heating által kínált 300L/1330 Puffertartályt hőcserélő nélkül, amelyet az dev.esemineu.ro biztosít, és élvezze a fokozott kényelmet és megtakarításokat, amit ez a kiváló minőségű termék nyújt.

Szállítási határidő:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

300L/1330 Puffertartály hőcserélő nélkül, Celsius Heating 1330 mm termékről 1 értékelés

  1. Román

    Varga Hendre Gheorghe (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.