5 soros hordozható zöld cserépkályha, Caro Zöld 5 soros fatüzelésű cserépkályha, Gránit lappal, 10kW

PRP: 3999 lei i

3899 lei

1 készleten

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 236
Brand:
Credit module tbi bank 3.3.8

217.04 EUR x 24 months

Tömeg
300 kg
Méretek
47 × 46 × 131 cm
Teljesítmény
Hatékonyság
Szín
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

28 cm

A kémény csatlakozás átmérője
Garancia

2 Év

5 soros hordozható zöld cserépkályha

A Hordozható zőld 5 soros cserépkályha egy hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha, amely a régió gazdag örökségét tükrözi.

Fedezze fel az dev.esemineu.ro weboldalunkat és válogasson prémium kategóriás kályháink közül! Kiemelkedő termékünk, a Caro Zöld 5 soros fatüzelésű cserépkályha, Gránit lappal tökéletes választás minden otthonba. Ezzel a kályhával nemcsak melegíthet, hanem főzhet is. A hordozható cserépkályha kiválóan integrálódik bármilyen térbe, és könnyen mozgatható a 300 kg tömegével.

A kályha 10kW teljesítményű, amely akár 94% hatékonysággal működik, így rendkívül gazdaságos választás. A samottal bélelt cserépkályha hosszú távon megtartja a hőt, amely hozzájárul a fűtés hatékonyságához. Ezen kívül, a höálló üveggel felszerelt őntőtvas ajtó nem csak biztonságot garantál, hanem eleganciát is kölcsönöz a terméknek.

Ez a hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha nemcsak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is kiemelkedik. A természetes zöld szín tökéletesen harmonizál a környezettel, így az 5 soros hordozható zöld cserépkályha igazán dekoratív eleme lehet otthonának.

Az egyszerűség kedvéért minden cserépkályha gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a kéményhez a 120 mm átmérőjű csatlakozóval. Az dev.esemineu.ro gondosan válogatott főző és melegítő cserépkályhák választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

Vásárlóink biztonsága és elégedettsége érdekében minden csikó cserépkályha 2 év garanciával kerül forgalomba. Ha Ön is szeretne egy megbízható, multifunkciós és esztétikailag is vonzó kályhát, akkor a Caro Zöld 5 soros cserépkályha a tökéletes választás. Tegye otthonát kényelmesebbé és stílusosabbá az dev.esemineu.ro kínálatával!

Ajánlás a maximális hatásfok eléréséhez:

Az égés során ajánljuk, hogy tartsa az hamuzó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy legyen megfelelő huzat. Miután a tűz lelohadt, zárja be az hamuzót, hogy ne áramoljon levegő a kályhába és a hő minél hosszabb ideig megmaradjon. Ez elősegíti az égési folyamat hatékonyságát és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartását. A szamot bélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első néhány tűznél ne fűtsön intenzíven és melegítse fel a kályhát fokozatosan. Két tűz után kezd melegedni a szamot bélés és a cserépkályha, amelyek ezután kezdik sugározni a hőt. A kémény (fűstelvezető cső) hosszának legalább 5 méternek kell lennie, és a kéménybe történő kivezetés vastagságának 150 mm-nek kell lennie. Lásd a kémény telepítési utasításait a garancialevél hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékot, ragasztott vagy festett falemezt, forgácslapot vagy egyéb fapartikulákat tartalmazó lapokat, vagy más, mesterséges kémiai keverékeket tartalmazó hulladékokat, mivel a mérgek nem égnek el, csak megváltoztatják formájukat, és amikor a légkörbe kerülnek, kiszámíthatatlan következményekhez vezethetnek. A cserépkályha egy fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a 5 soros hordozható zöld cserépkályha, eltömődhet a cserépkályha füstelvezető nyílása.

Figyelmeztetés!

Minden kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor azokat csatlakoztatják. Ez törvényileg kötelező, ellenkező esetben a termékre semmilyen garancia nem vonatkozik:

• A 2012-es XC. EU torvény a közszolgálati kéményseprésről és a (XII.11) BM rendelet kimondja, hogy egy égőberendezés kéményhez történő csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.

• Az ipari kéménytisztítás nyilatkozata nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő igazolását.

5 soros hordozható zöld cserépkályha szállítási határideje:

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.
  • Romániába 2-3 munkanap alatt szállítjuk
  • Magyarországra és az EU területére az átutalás után 5 munkanapon belül érkezik meg a termék.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Fedezd fel az innovációt és a stílust a cserépkályhával, tökéletes választás a meleg otthonért és finom ételekért. Kattints a részletekért!

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet, mi adjuk a meleget!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.