Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha, jobbos/balos, 8kw

(11 vásárlói értékelés)

163 428 Ft

-
+
Adaugă la favorite
Termékkód: 470
Brand:
Tömeg
178 kg
Méretek
83 × 51 × 103 cm
Teljesítmény
Hatékonyság

Fűthető felűlet (m2)
Felhasznált tüzelőanyag
Használati fa hossza

25 cm

Szín
A kémény csatlakozás átmérője
Füstelvezetés
Model
Garancia

2 Év

Code

00000

Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha – A fával való tüzelés élménye és melege!

Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha

Fedezze fel a Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha varázsát az dev.esemineu.ro weboldalon. Ez a jobbos/balos, 8kw teljesítményű cserépkályha tökéletes választás minden otthonba. Hordozható cserépkályha, amely könnyen mozgatható és telepíthető.

Kiváló Minőség és Hagyományos Kézművesség

A samottal bélelt cserépkályha kiváló hőtartó képességgel rendelkezik. Ez a hagyományos készíttésű erdélyi kézműves cserépkályha ötvözi a hagyományt és a modern funkcionalitást. Az öntöttvas ajtókkal és öntöttvas főzőlappal ellátott kályha tartós és esztétikus.

Ez a főző és melegítő cserépkályha ideális választás mind a főzéshez, mind a fűtéshez. A csikó cserépkályha model a legjobb megoldás az otthoni kényelem és melegség érdekében. A kályha súlya 178 kg, méretei 83 × 51 × 103 cm.

Hatékonyság és Stílus

A 8 kW teljesítményű cserépkályha hatékonysága 80%. Brikett és tüzifa használható tüzelőanyagként. A használati fa maximális hossza 25 cm, amely biztosítja a megfelelő égési időt.

A kályha színe Krém-Bézs, amely bármilyen enteriőrbe illeszkedik. A kémény csatlakozás átmérője 120 mm, a füstelvezetés bal vagy jobb oldali lehetőség. Az anyagok minősége kiváló, az öntöttvas tűztér ajtaja, acél lábak és cserép biztosítják a hosszú élettartamot.

A modell Csikó, amely a hagyományos és rusztikus stílust képviseli. A termékre 2 év garancia jár, amely biztosítja a nyugalmat és megbízhatóságot. Az dev.esemineu.ro kínálatában a legjobb minőségű cserépkályhákat találja.

Válassza a Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályhát, hogy otthonában a legjobb fűtési megoldást élvezhesse. Az dev.esemineu.ro weboldalon megtalálja a legjobb ajánlatokat és termékeket. Fedezze fel a minőséget és a hagyományt egyetlen kályhában.

Az dev.esemineu.ro biztosítja a legjobb minőségű cserépkályhákat, gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal. Ne habozzon, vásárolja meg most a legjobb Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályhát otthonába!

Ajánlás a maximális hatékonyság eléréséhez:

Égés közben javasoljuk, hogy tartsa a hamutartó ajtaját legalább egy ujjnyira nyitva, hogy megfelelő huzat legyen. Miután a tűz kialudt, zárja le a hamutartót, hogy ne keringjen a levegő a kályhában, és a hő a lehető leghosszabb ideig megmaradjon. Az égési folyamat hatékonysága és a hőmérséklet hosszabb ideig történő fenntartása fontos. A samottbélés segítségével, ha száraz fát használ, a tűztér ajtajának üvege tiszta marad. Az első tűzgyújtásoknál ne gyújtson intenzív tüzet, és fokozatosan melegítse fel a kályhát. Két tűzgyújtás után a samottbélés és a cseréptéglák elkezdenek felmelegedni, majd sugározni kezdik a hőt. A kémény (cső, kürtő) hossza legalább 5 méter legyen, az elvezetés vastagsága pedig 150 mm. Lásd a szerelési utasításokat a garanciajegy hátoldalán.

Ne égessen!

Háztartási hulladékok, ragasztott vagy festett faanyag, rétegelt lemez vagy faforgácslapok, illetve egyéb mesterséges vegyületeket tartalmazó hulladékok égetése tilos, mivel a mérgező anyagok nem égnek el, csak megváltoztatják az állapotukat, és a levegőbe kerülve kiszámíthatatlan következményekhez vezetnek. Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha fűtőberendezés. Ha hulladékot éget a kályhában, az eltömíti a cserépkályha elvezető nyílását.

Figyelmeztetés!

Minden cserépkályhát, kazánt, kandallót és tűzhelyet a kéményseprőnek kell jóváhagynia, amikor csatlakoztatva vannak. Ez törvény által előírt kötelezettség, enélkül nincs garancia a termékre:

  • A 2012-es XC. törvény a kéménytisztítás közszolgáltatásáról és a BM rendelet (XII.11) előírja, hogy az égőberendezés kéményhez való csatlakoztatását a kéményseprőnek kell jóváhagynia.
  • Az ipari kéménytisztítási nyilatkozat nem helyettesíti a közszolgálati kéményseprő tanúsítványát.

Hogyan történik a szállítás és mit tartalmaz a csomag?

  • Magyarország és az egész Európai Unió területén is szállítjuk.

Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha szállítása Romániában 3-5 munkanapon belül, Magyarországra és Európába pedig 7-10 munkanapon belül történik a fizetés megerősítése után. Annak érdekében, hogy a terméket tökéletes állapotban kapja meg, a cserépkályhát 16 mm-es műanyag szalagokkal rögzítik egy raklapra, és három réteg fóliával borítjuk. Így a terméket tökéletesen védve és ideális állapotban kapja meg. A csomagban a cserépkályha mellett megtalálja a használati útmutatót, a megfelelőségi nyilatkozatot és a garancialevet. A könnyebb szállítás érdekében a kiszállítás emelővel felszerelt járművel történik, egészen a kapuig. Tehát, ha fatüzelésű cserépkályhát vásárol, egy minőségi terméket kap, gyorsan és tökéletes állapotban szállítva.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

További ajánlatokért kattintson ide

Tőbb információért látogasson el YouTube-csatornánkra, valamint Facebook és Instagram oldalainkra.

dev.esemineu.ro   Te rakod a tűzet mi adjuk a meleget!

Fatüzelésű Rusztikus Krém Kis Csikó Cserépkályha, jobbos/balos, 8kw termékről 11 értékelés

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.